Garmin normal

Hvem er Garmin?

Garmin er et verdenskendt brand, der laver produkter til bil, luftfart, marine, udendørs og sports kunder. Deres produkter er gps produkter med mere info end blot gps’er. De laver action kamera der kan gå langt under vand, samt de kan gå højt oppe i bjergene og stadig holde fint på strømmen. Via deres action kameraer kan man tracke de ruter man filmer.

Har man et af Garmins nyere urer kan man tracke sin ski eller snowboard dage, man kan tracke ens tracks/ture, km/t., km i løbet af dagen mm. Det er info der for mange kan være sjove at have, for at man kan presse sig selv lidt mere i løbet af sin skiferie.

Deres produkter sælges af over 14.500 forhandlere, samt de har 65 kontorer rundt i verden.

Produkter fra Garmin

Ure, mounts, gps’er

Garmin kan købes hos

Når du skal ud og købe Garmin navigations udstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Garmin normal

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Garmin