Gipron

Hvem er Gipron?

Gipron er et brand som laver skistave, og stave til trekking og alt andet outdoor hvor man bruger stave. Det gode ved stave fra Gipron, det er at de har sådan et adjustment system, så man kan ændre på størrelsen, altså længden på størrelsen, så hvis man fx er en snowboard og en skier, som vil dele et par, så kan man justere dem lidt i størrelsen.

Deres andet system er Twistlock Pro system som også kan justere størrelsen men her skal du blot twiste den rundt når du åbner og lukker for låsen.

Produkter fra Gipron

Kælke, Snesko, Skistave, Trekking stave, Løbe stave, Gå stave, Nordic walking stave.

Gipron kan købes hos

Når du skal ud og købe Gipron skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Gipron

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Girpon særligt kendt for?

Det er deres stave som de har udviklet og lavet gennem mere end 100 år, hvor de både laver til alpin, touring, slalom, vandring, trail løb og trekking.

Er skistave fra Gipron gode?

De laver skistave i høj kvalitet til relativ lav pris. Deres alpin model kan fås til 229 kr. Hvor deres touring modeller som kan stille i længen starter fra 539 kr.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort