Giro

Hvem er Giro?

Giro kender de fleste nok som et mærke indenfor cykelsporten, det var også her det hele begyndte for mere end 30 år siden, da Jim Gentens ville lave sit eget udstyr til cykelsporten. Med hans egen passion for skisporten og en søgen efter produkter som han manglede, så startede han GIRO op tilbage i 1985. Starten på det hele blev den hjelm som vi kender fra enkeltstart på cykel, altså en hjelm som hjælper mod vindmodstand og bedre finaletider under cykelløb. Efter det kom en letvægts cykelhjelm som skulle være med til at give bedre performance på de længere ruter.

Først i 2004 gik de i gang med at få produceret skibriller – som et supplement til den store kunde port folio de havde. I 2016 blev VIVID Optics så deres mest innovative skibrille som skulle hjælpe med at gøre en reaktion bedre på pisten. I 2016 kom deres skihjelm til downhill, som de så kalde AVANCE Mips.

Produkter fra Giro

Skihjelme, Ski Goggles, Halsedisse, Cykelgrej – cykelhjelme, cykelsko, cykelbriller, cykelhandsker og ekstra udstyr.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Giro kan købes hos

Når du skal ud og købe Giro skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Giro 1

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Giro