Vælg en side
Goldbergh logo

Hvem er Goldbergh?

Goldbergh er et luksus ski brand, som har fokus på kvaliteten og stilen. De kan godt gå ind som et modebrand inden for sportswear – de har mest fokus på skitøj til kvinder. Goldbergh er et kendt ski mærke som startede tilbage i 2009 af Lieke van den Berg og Sandra Peet, med fokus på at lave noget mere lækkert skitøj hvor pasformen er perfekt og kvaliteten er skruet i vejret. Deres produkter kan du finde i 34 lande.

De var blandt de første til at lave ski heldragten til kvinder, hvor det ikke bare var det vi kender som flyverdragten. Med fokus på at du skal kunne gå en catwalk i den og bevæge dig godt på pisten.

Priserne på Goldbergh’s ski produkter ligger også i den lidt dyre ende. Men kvalitet og pasform, samt brand koster også. Prisen på deres ski heldragter koster fra 5000 kr og op efter, jakkerne starter fra 3000 kr og op efter.

Produkter fra Goldbergh

Goldberg skitøj – Skihandsker, Skibukser, Skipulli, Skijakker, Heldragte og Vinterstøvler.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Goldbergh kan købes hos

Når du skal ud og købe Goldbergh skitøj til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Goldbergh logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort