Goldwin Ski

Historien – Goldwin

GOLDWIN startede i 1950 som en lille strikstoffabrik. De udviklede sig derefter til et rent sportsudstyrs firma og lancerede deres eget mærke, GOLDWIN-produktion i 1958.

I løbet af 1960’erne var japansk skibeklædning stadig i deres tidlige udviklingsstadier. Goldwin brugte deres viden og erfaring fra strikstoffabrikanten til at skabe et nyt skitrøjedesign, som blev populært blandt skiløbere på det tidspunkt.

Goldwin har fremstillet uniformer til det svenske skilandshold siden 1987, og de har altid værdsat feedback fra topatleter.

Goldwin lancerede nye kollektioner i 2019, som kombinerer tekniske aspekter af beklædning med modefølsomhed. Fordi mærket forbinder udendørs- og byliv, kan det resulterende tøj modstå hårde udendørsforhold, mens det stadig ser godt ud i bymiljøer, samt selvfølgelig på afterski.

Om Goldwin

Goldwin-mærket tror på mode, enkelhed og komfort. For mange, der bruger det meste af deres tid indendørs, er dette udendørs livsstilsmærke bygget til folk, der ønsker at leve livet ved at gøre det, de nyder allermest.

Goldwins omfattende erfaring med skiløb har fået dem til at skabe en premium produktlinje gennem sportstøj til udendørs brug. Virksomheden fokuserer på skiløbernes livsstil og opfordrer andre mennesker til at komme ud, mens de kan.

Goldwin-tøj er bygget til at overskride kolde temperaturer, placeres komfortabelt under flere lag og nemt passer til forskellige typer team-drevne aktiviteter!

Produkter fra Goldwin

Goldwin tilbyder en bred vifte af produkter, herunder; frakker og skijakker, fleece og trøjer, skjorter og t-shirts og bukser og shorts.

Nogle af virksomhedens produkter omfatter:

Gore-Tex All-Weather Coat

Gore-Tex All-Weather Coat er skabt til at modstå ekstreme vejrforhold og er lavet med vandafvisende teknologi udover elementer, der skaber enestående åndbarhed.

Denne frakke er ideel til udendørs sport, vandreture, cykling eller enhver anden aktivitet, der finder sted udendørs!

Nogle karakteristiske træk ved Goldwin’s Gore-Tex All-Weather Coat inkluderer:

  • Gore-Tex 3L beskytter mod de koldeste og hårdeste forhold
  • Ultralet
  • Snoren ved kanten af silhuetten kan justeres.
  • Regn og vind kan ikke trænge inde takket være en dobbelt stolpe foran og en justerbar flig ved manchetterne.
  • Begge sider har store hoftelommer, og venstre brystlomme har vandtæt lynlås.
  • Underarmsventilation for at holde hænderne tætte, når de bruges i kolde omgivelser.
  • Fast bomuldslignende tekstur for at forhindre, at kold vind kommer ind.
  • Indbygget hætte til den perfekte beskyttelse mod regn eller vind på toppen.

Lær mere om Gore-Tex All-Weather Coat og andre produkter fra Goldwin på virksomhedens hjemmeside.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Goldwin kan købes hos

Goldwin’s produkter bliver primært solgt online, på deres egen webshop eller hos forhandlere. De har også en butik i München, Tyskland. Se “alle” skibutikker, her.

Goldwin Ski

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort