Gopro nomal

Hvem er GoPro?

GoPro blev grundlagt af Nick Woodman tilbage i 2002. Nick er surfer, skiløber og motorsport entusiast, som manglede en bedre måde at filme sig selv og sine venner på mens de surfede. Det hele startede med et 35 mm kamera og en håndledsrem, der var lavet af våddragter. Siden er de vokset sig store og har solgt over 26 millioner GoPro-kameraer i mere end 100 forskellige lande.

GoPro giver dig muligheden for at fange øjeblikke som ikke var muligt tidligere uden at du skulle bruge rigtigt mange penge på det. I dag kan du erhverve dig et GoPro kamera for omkring 2-5000kr alt efter hvilken model du gerne vil have. Deres kameraer kan i dag filme op til 4k60 opløsning og 120 fps.

Udstyret du kan købe til GoPro kan bruges til alt og der findes helt sikkert det du skal bruge. Deres kameraer er stilfulde og kan holde til en masse, de skal med på eventyr og oplevelserne skal foreviges.

Produkter fra Gopro

Action kameraer, udstyr til deres kameraer.

GOpro kan købes hos

Når du skal ud og købe GoPro kamera til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Gopro nomal

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra GOpro