Gordini logo

Hvem er Gordini?

Gordini startede tilbage i 1956, i Canada. Vi skal frem til 1970 før de kom med de første læder handsker med dun, i 80’erne var det med til at være nogle af de første som brugte den kendte technologi Gore-Tex – som jo altså sørger for at dine handsker er vandtætte, vindtætte, hjælper med at ånde og samtidig give en varmere handske. Dette partnerskab har de holdt ved gennem mere end 40 år.

 Så kom der fokus på ski brillen fra Gordini i 1988, i 1990’erne var de blandt de første til at lave en dun handske kollektion, med det formål at lave en handske hvor du altså slet ikke kom til at fryse. Der kom blandt andet en artikel i Elle.

I 2015 fik vi første gang at se deres 3-D-Knit Handsker som gør brug af deres patenterede teknologi ErgoKnit. Den teknologi bruger de også i deres halsedisser, den hjælper altså med at tørre hurtigt, er mere åndbar og samtidig holder på varmen.

I 2018 kom de så med deres Clutch syntestisk læder handske, alt alternativet til dyre læder. Med fokus på verden resourcer, kvalitet og en langsitet strategi, ser vi det som et smart træk i den rigtige retning.

Gordini har fokus på acceories indenfor skisporten. De laver produkter til mænd, kvinder, børn og små børn. Deres produkter ligger i et meget fornuftigt prisleje hvor vi alle kan være med.

Produkter fra Gordini

Gordini skiprodukter – skihandsker, skiluffer, skihue, halsedisser, ski goggles, linser til skibrillen.

Gordini kan købes hos

Når du skal ud og købe Gordini skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Gordini logo
FAQ – Spørgsmål om Gordini

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Gordini kendt for?

Det er deres skihandsker og skiluffer, som ligger fint prisleje fra 4-800 kr. Til herre har de 38 forskellige modeller og flere af dem i 3 forskellige farver.

Har Gordini lavet skihandsker med elektronisk varme?

Nej, ikke på nuværende tidspunkt. Men mon ikke det kommer inden længe.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort