Gregory logo

Hvem er Gregory?

Tilbage i 1977 startede Wayne Gregory. De holder i dag til i Salt Lake City, USA. Wayne havde altid haft en passion for design og rygsække, han elskede samtidig adventurelivet. Han ville lave noget nyt, der skulle arbejdes innovativt med design, kontraktionen og teknikkerne til taskerne for at kunne anskaffe det bedste fit, så den sad perfekt på kroppen.

I dag er de i over 45 forskellige lande, i dag er de et kendt taskebrand med fokus på den aktive outdoorperson. Deres tasker have været med på over 1.000.000 turer rundt i verden med forskellige mennesker.

Produkter fra Gregory

Alpin skirygsække, Rejsetasker, Backpackingtasker, Hiking tasker.

Gregory kan købes hos

Når du skal ud og købe Gregory tasker til skiferien, så er det bedst at købe dem hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Snowinn logo
Gregory logo
FAQ – Spørgsmål om Gregory

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Laver Gregory rygsække til skiløb?

Ja, de har en masse gode modeller til både backcountry og alpint skiløb. Pas dog på den ikke bliver for stor, hvis du udelukkende står på pisterne.

Hvad har man med i en skirygsæk?

Man har typisk nogle snacks med, som proteinbar, pølsehorn, sandwich, drikkelse – herudover er der selvfølgelig selfie-stick, GoPro kamera og måske en powerbank.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort