haglöfs sort

Hvem er Haglöfs?

Haglöfs er et brand der laver gear til outdoor livet. Wiktor Haglöfs startede Haglöfs for over et århundrede siden. Han var selv vild med at være udenfor og var søn af en skovhugger.

Haglöfs fokus ligger i at lave tøj der er pålideligt, holdbart, funktionelt og bæredygtigt. Deres nysgerrighed i miljøet gør at de bliver mere og mere innovative og relevante for deres målgruppe.

Deres produkter sælges til dig som elsker skisport, en tur i skoven, en vandretur i bjergene, dig som kan lide at campere eller dig som bare elsker at se verden på gå ben. Deres produkter henvender sig til mænd, kvinder og børn.

Produkter fra Haglöfs

Skitasker, skihandsker, huer, skijakker, skibukser, skiundertøj, vinterstøvler, fleece trøje, skipulli mm.

Haglöfs kan købes hos

Når du skal ud og købe Haglöfs skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Snowinn logo
haglöfs sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Haglöfs