Henri Duvilard

Historien – Henri Duvillard

Henri Duvillard brandet er baseret på de værdier om elegance og det tekniske niveau, som grundlæggeren Henri Duvillard har opretholdt gennem hele sin skikarriere. Mærket er kendt for sine høje standarder og deres sans for detaljen samt for kombinationen af designer knowhow og ekspertise som ekspert inden for skitøj og tilbehør til mænd og kvinder.

Om Henri Duvillard

Brandets filosofi er centreret omkring harmonien mellem funktion og design, med fokus på at skabe funktionelt og samtidig stilfuldt skitøj og tilbehør. Henri Duvillard selv er fortsat involveret i designprocessen og bringer sin personlige erfaring som skiløbs mester ind i brandet.

Ud over deres sortiment af skitøj og tilbehør tilbyder Henri Duvillard også et udvalg af afterskitøj og tilbehør, så kunderne kan bevare deres elegance og stil på og uden for pisterne.

Henri Duvillard fortsætter med at udvide deres sortiment med nye kollektioner, der udgives hver sæson. Mærket er tilgængeligt i flere specialforretninger for skisport og online, som sælger highend skitøj.

Produkter fra Henri Duvillard

Henri Duvillard sælger skitøj og tilbehør til mænd og kvinder, herunder skijakker, skibukser, skihandsker, huer, skibriller og meget mere. De sælger også afterski-tøj og tilbehør.

Henri Duvillard Gotterose – Skibukser til kvinder

Når man skal ud på pisterne, er man dækket godt til med Women’s Gotterose Pant fra Henri Duvillard. Det ultra-stretch materiale giver behagelig bevægelse, mens lynlåsen i bunden giver nem adgang. Derudover sikrer en sikkerhedslomme med lynlås og camber justering, at buksen sidder perfekt. De forformede knæ tilføjer et strejf af elegance, mens det indvendige fleecenet sikrer total komfort. Det er det perfekte valg til en god dag på pisterne.

Funktionerne i disse bukser omfatter:

 • Minder om gamacher
 • Blødt indvendigt fleece
 • Slidstærke YKK-lynlåse
 • Camber justering
 • Lynlåse i bunden af benene

Henri Duvillard Dame Penia Faux Fur Jacket

Henri Duvillard Women’s Penia Faux Fur Jacket er en stilfuld skijakke af høj kvalitet, der holder dig varm og beskyttet på pisterne. Jakken har forstærkede, quiltede skuldre for ekstra beskyttelse, en hagebeskytter, en aftagelig hætte, lommer med lynlås og en lettilgængelig liftkortlomme på ærmet. Den har også en aftagelig sneskørt med skridsikker elastik for ekstra sikkerhed, mod sne og god komfort. Ærmerne er performance-fit, så du kan bevæge dig frit uden begrænsninger.

Funktioner omfatter:

 • Beskyttende lynlåslommer
 • Indvendig lomme i nakkebåndet
 • Slidstærke YKK-lynlåse
 • Goggle tørre
 • Lycra håndledsmanchetter
 • Aftagelig hætte

Henri Duvillard kan købes hos

Henri Duvillard sælges rundt i +40 butikker i Frankrig, herunder flere større online webshops. Se “alle” skibutikker, her.

Henri Duvilard

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort