Vælg en side
Hestra1

Hvem er Hestra?

Hestra har siden 1936 lavet markedets bedste handsker og luffer. Deres handsker lavest i det bedste mulige materiale som sikre dig den bedste kvalitet, komfort og performance. Hestra’s skihandsker finder du i alle skibutikker, det er et brand man ikke kan komme uden om, når man snakker om skihandsker.

De laver alt fra de tynde skihansker, til den normale 5-finger skihandske og 3-finger skihandsken til dem der har svært ved at holde varmen i fingerne, lufferne er til dem der gerne bare vil have helt varme hænder.

Mange professionelle pro skiers og bjergguider heller til Hestra, når der skal købes nye handsker. Det gør de grundet den høje kvalitet og komfort, samtidig med at de holder i utroligt mange år. Så i stedet for at købe et par handsker til 3-400 så giv 800 og få et par der holder over dobbelt så længe.

Produkter fra Hestra

Tynde handsker, 5-finger skihandsker, 3 finger skihandsker, luffer.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Hestra kan købes hos

Når du skal ud og købe Hestra skihandsker til skiferien, så er det bedst at købe dem hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Hestra1
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Hestra