Holden logo

Hvem er Holden Outerwear?

Holden er et highend mode brand, hvor du skal have lidt ekstra op af lommen. Holden startede tilbage i 2002 af designer Scott Zergebel og atleten Mike LeBlanc. De holder til i Venice, Californien i USA, hvor de udvikler deres luksuriøse designs og arbejder med performance, det tekniske samt holde det bæredygtigt.

De samarbejder med brands som Schoeller, S.Cafe, Toray Dermizax, Primaloft, Allied Feather & Down, Polartec – Holden arbejder sammen med disse brands for at kunne opnå de bedste resultater med deres produkter.

Som tidligere nævnt er prisen på tøj, i et højere niveau grundet det er et highend mode skiwear brand. Deres ski tøj henvender sig til mænd og kvinder.

Produkter fra Holden

Skijakker, skibukser, skihue, skipulli og halsedisse.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Holden kan købes hos

Når du skal ud og købe Holden skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Holden logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort