Holmenkol logo

Hvem er Holmenkol?

Holmenkol er et brand vi ikke kan komme udenom når vi snakker klargøring af ski, sammen med SWIX har Holmenkol en stor del af markedet inden for WAX og grej til klargøring af dine ski eller snowboards hvid du er typen der gerne selv vil gøre det, og ikke få det gjort i en skibutik. Siden 1922 har Holmenkol arbejdet med produkter inden for sport og tekstile produkter, det er et Tysk brand. Deres fokus ligger i at lave de bedste produkter i branchen som alle kan finde ud af og håndtere, produkterne passer til dig om du er amatør eller pro atlete og det samme gør priserne.

Deres motto er så smukt som ”We live outdoors, we love outdoors, we are outdoors”, “Nature is our playground – that’s why we have to protect it”. Derfor er alle deres produkter også ECO-label, som gør det til et produkt du også føler det godt med at købe.

Produkter fra Holmenkol

Skitourwax, Basiswax, Rennwax, Børste, Alt i udstyr til klargøring af dine ski og snwoboards.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Holmenkol kan købes hos

Når du skal ud og købe Holmenkol klargøring af ski til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er guider til hvordan du bruger det. Se “alle” skibutikker, her.

Holmenkol logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort