Honor Watches

Historien – Honor Watches

Honor er en fremtrædende verdensomspændende producent af intelligente gadgets grundlagt i 2013. De er dedikerede til at blive et globalt ikonisk teknologimærke, der giver alle mulighed for at, nyde et intelligent liv på tværs af alle forhold og kanaler.

Honor sigter mod at tilbyde enestående teknologi, der sætter enkeltpersoner over hele verden i stand til at gå over og foran deres konkurrenter ved at udvikle banebrydende innovation, produkter af høj kvalitet og enestående kundeservice.

Om Honor Watches

Honor Watches var en af de første til at kommercialisere mange banebrydende teknologier, og den har en stærk R&D-afdeling til at hjælpe sin smartphone og andre smartenheder med at vokse.

Før lancering skal hver Honor-smartphone gennemgå 400 produkttests og 20 verdensomspændende certificeringsstandarder, hvilket resulterer i en streng kvalitetssikringsproces.

3.000+ servicecentre og ni regionale callcentre under Honors varemærke opererer på 100 markeder.

Virksomheden forestiller sig en bedre fremtid og tror på, at ethvert menneske har ret til et liv af høj kvalitet. Derfor skal de give en nemmere og mere bekvem måde at gøre tingene på.

Honor Watches opnår sin mission gennem udviklingsmæssige og kreative ideer og banebrydende teknologi og design.

Produkter fra Honor Watches

Honors produkter omfatter smartphones, smarture, tilbehør til telefoner, bærbare enheder, der overvåger daglige aktiviteter såsom skiløb.

Honor Band 6 – Armbånd Smart ur

Honor Band 6 – Armbånds Smart watch er et mesterværk, der har en rund skive. Den er udstyret med en 1,2-tommer high definition TFT-farveskærm, som viser alle de nødvendige oplysninger for at holde dig informeret om dine daglige aktiviteter som skiløb og de skridt, du har taget.

Honor 6 har følgende ekstra funktioner:

 • 1,47″ AMOLED-skærm
 • 14 dages batteri
 • Blodets iltovervågning
 • 24-timers pulsmåler
 • 8ATM vandtæthed
 • Kompatibel med IOS og Android

Honor Magic Watch 2

Backlight Display er en ”Rolex”, og den er vandtæt ned til 200 meter. Den er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet, almindeligvis brugt i rumfartsindustrien på grund af dets fremragende styrke-til-vægt-forhold og modstandsdygtighed over for hakker og skrammer forårsaget af regelmæssig brug.

Honor Magic Watch 2 har følgende ekstra funktioner:

 • Altid på display
 • SpO2 Monitor 11 på Honor Magic Watch 2 bruger sin iltmætningsmonitor til at måle blodets iltniveau og fortælle dig, hvordan din krop tilpasser sig, mens du træner eller i store højder
 • Takket være de to satellitpositioneringssystemer kan Magic Watch 2 holde styr på din hastighed og rute, når du løber, går, står på ski eller snowboard, eller cykler. En højdemåler eller en højdemåler vil også måle, hvor højt du klatrer under vandreture og stigninger
 • Det indbyggede løbeprogram har 13 forskellige kørsler med Voice Over-vejledning i realtid. Hvis du er nybegynder eller har tidligere erfaring, vil du være i stand til at opdage noget, der vil hjælpe dig med at opbygge din udholdenhed med det samme
 • Du kan nu styre musikken på dine yndlingsnumre lige fra dit håndled. Magic Watch 2’s 4 GB indbyggede flash-hukommelse giver dig mulighed for øjeblikkeligt at oprette forbindelse til dine Honor Sport PRO-øretelefoner, mens du er på farten uden at kræve din telefon

Honor Watches kan købes hos

Når du skal købe Honor Watches skiur, skal det købes online eller hos urbutikker, jeg har ikke set deres ure i nogle skibutikker endnu. Se “alle” skibutikker, her.

Honor Watches

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort