Hot cillys logo

Hvem er Hot Chillys?

Hot Chillys startede tilbage i 1984, da 3 drenge fra Cali elskede Mexico, skisporten med havde alt for kolde lår under deres skibukser. De fik lavet deres første base layer, som de kaldte ”The Original”. Et produkt som var med til at skabe deres mission om at lave et brand med avancerede produkter som have fokus på performance og fitting. Den gang var den lavet i uld og polypropylen, i dag hedder kollektionen Micro-Elite Chamois – det er både skiunderbukser og skiundertrøje, hvor der er brugt polyester og spandex for at give et godt strækbart produkt, godt fit til kroppen og holde varmen.

I dag er det fokus på skiundertøj, halsedisser og skisokker. De vil hjælpe dig med at få den bedste dag i naturen, når det er koldt. Det betyder de ikke går ned på komforten, looket eller åndbarheden.

Produkter fra Hot Chillys

Halsedisser, Skiundertøj, Skipulli og Skisokker.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Hot Chillys kan købes hos

Når du skal ud og købe Hot Chillys skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Hot cillys logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort