Hot cillys logo

Hvem er Hot Chillys?

Hot Chillys startede tilbage i 1984, da 3 drenge fra Cali elskede Mexico, skisporten med havde alt for kolde lår under deres skibukser. De fik lavet deres første base layer, som de kaldte ”The Original”. Et produkt som var med til at skabe deres mission om at lave et brand med avancerede produkter som have fokus på performance og fitting. Den gang var den lavet i uld og polypropylen, i dag hedder kollektionen Micro-Elite Chamois – det er både skiunderbukser og skiundertrøje, hvor der er brugt polyester og spandex for at give et godt strækbart produkt, godt fit til kroppen og holde varmen.

I dag er det fokus på skiundertøj, halsedisser og skisokker. De vil hjælpe dig med at få den bedste dag i naturen, når det er koldt. Det betyder de ikke går ned på komforten, looket eller åndbarheden.

Produkter fra Hot Chillys

Halsedisser, Skiundertøj, Skipulli og Skisokker.

Hot Chillys kan købes hos

Når du skal ud og købe Hot Chillys skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Hot cillys logo
FAQ – Spørgsmål om Hot Chillys

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Hot Chillys kendt for?

Det er deres fokus på underwear, altså skiundertøj, som kan bruges særligt til vintersport. Derudover laver de lækre skisokker.

Laver Hot Chillys skiundertøj?

De har lavet base layers og skiundertøj siden 1985. Det betyder de har lavet det i mere end 35 år, de ligger fokus i høj performance og god komfort.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort