Hoxyheads logo

Hvem er Hoxyheads?

HoxyHeads er for dig der har børn eller bare skal have lidt et sjovt udtryk på pisten. HoxyHeads laver udsmykning til din hjelm, det er et smart produkt hvis du har børn, da det gør det 1000% nemmere at finde dem på pisten hvis de er væk for dig. SL Bags er det som står bag Hoxyheads og det er et Hollandsk brand, som har arbejdet med tasker, efterfølgende fandt de frem til det her nicheprodukt som hele ski verdenen altså manglede. Det skal være sjovt at stå på ski, det skal være nemt at finde dit barn på pisten, selvom der er god fart på.

Priserne ligger mellem 100-300 kr alt efter hvilken model man vælger, der er alt fra løve, enhjørning, djævlehorn, krokodille, elg, isbjørn og meget andet sjovt at vælge i mellem.

Produkter fra Hoxyheads

Udsmykning til din hjelm eller skihjelm cover kan det også kaldes.

Hoxyheads kan købes hos

Når du skal ud og købe Hoxyhead skihjelmudsmykning til skiferien. Så er her en liste over butikker hvor du kan handle dem hos. Se “alle” skibutikker, her.

Aktivvinter logo
Hoxyheads logo
FAQ – Spørgsmål om Hoxyheads

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kan man gøre hvis man har svært ved at finde en på pisten?

Du kan købe et Hoxyheads, prisen ligger fra 150 kr. alt efter hvilken model du gerne vil have. Du kan købe et unicorn ”kostume” til din hjelm. Så kan alle i flokken finde dig.

Hvor køber folk de der cover til skihjelme?

Du kan købe dem i mange forskellige skibutikker på destinationerne eller du kan købe dem i følgende danske skibutikker.

  • Skibutikken
  • SnowFun
  • SkatePro
  • Surfline
  • OutdoorExplore

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort