Notice: include(): read of 1825 bytes failed with errno=12 Cannot allocate memory in /home/skihytte/skier.dk/wp-content/plugins/301-redirects/vendor/composer/ClassLoader.php on line 478
Vælg en side
Icepeak logo

Hvem er Icepeak?

Icepeak er er finsk outdoor brand, som du kan købe hos nogle af de større sportsbutikker som Sportmaster og Intersport her i Danmark. Icepeak laver outdoor tøj til hele familien, med fokus på det tekniske i produkterne til fornuftige priser. De laver alt fra skijakker, midlayers, skibukser, skiundertøj samt sko og støvler mm.

Deres nyeste skud på stammen er Icepeak Pet, som altså fuldfører projektet om at skabe tøj til hele familien. Her laver de halsbånd, regnfrakke og lejetøj i form af frisbee og gnavebolde.

Icepeaks produkter ligger i et meget fornuftigt prisleje hvor hele familien kan få skigrej til en fornuftig pris. Er det første gang man skal afsted på ski, så kan det være et godt sted at købe sit første skitøj.

Produkter fra Icepeak

Skijakker, Midlayers, Skibukser, Støvler, Accessories og Skiundertøj.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Icepeak kan købes hos

Når du skal ud og købe Icepeak skitøj til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er nogle størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Icepeak logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort