Skier
Skier
IceTools Protection

Historien – IceTools Protection

Hos Icetools Protection mener de, at man skal kunne nyde den frie natur uden at bekymre sig om konsekvenserne ved at styrte. Det er derfor, de tilbyder en række beskyttelsesudstyr, der hjælper dig med at forblive sikker, mens du går, klatrer, står på ski, snowboard og meget mere. Deres produkter er lavet af materialer af høj kvalitet og har avancerede teknologier, der vil holde dig beskyttet under selv de mest udfordrende forhold.

Om IceTools Protection

Icetools-mærket er baseret i Bayern, Tyskland med en passion for sneen og outdooreventyret. Alle deres produkter er grundigt testet af deres team og er designet til at give den bedst mulige beskyttelse til dit udstyr, mens du er ude på pisterne. Virksomhedens nye kollektion byder på en række nye produkter, der helt sikkert vil holde dig sikker og stilfuld, mens du nyder det store udendørs univers med fart på.

Det er vigtigt man tager sine forbehold når man står på ski eller snowboard, især som nybegynder eller fasen hvor du gerne vil lære at stå med høj fart eller prøve tricks i parken – hvor sneen typisk er hård. Skader i skisporten forbindes til med ryg, hoved, hofte eller knæskader. Derfor skal man sørge for at have sit beskyttelsesudstyr i orden.

Produkter fra IceTools Protection

Icetools webshop tilbyder en række forskellige produkter, der er designet til at beskytte dig, mens du nyder aktiviteter med fart. Nogle af deres mest populære produkter inkluderer beskyttelsesveste, hoftebeskytter, rygskjold, knæbeskyttere og hydrohætter, som du kan bruge til at beskytte dig selv, mens du står på ski, snowboard, klatrer eller vandrer.

Evo Vest

Icetools beskyttelsesvest lavet af Miharo 6+ som er åndbar, antistatisk og fugttransporterende. Den byder god komfort og en masse nye funktioner. Dens SAS-TEC indvendig: nyt, superventileret memory-skum-indlæg sikrer, at du er beskyttet mod kulden i lange perioder. Derudover er vesten også UV-beskyttet. For at toppe det hele har vesten en restitutionsfunktion, der hjælper dig med at holde dig i god form under intens aktivitet.

Nogle funktioner i denne vest omfatter:

  • Maskinvaskbar vest
  • Dobbelt pasform nyrebælte med non-stick velcro
  • YKK Lynlås med garage
  • Gummibelagt linning
  • Bælteløkke til fastgørelse på bukser eller

Armor Pants

Armor Pants til at beskytte halebenet, hoften og lårene. De har en kombination af hårde og bløde elementer, der arbejder sammen for at give maksimal sikkerhed. De slagfaste puder på halebenet og sidelårene er lavet af polypropylen og er i stand til at modstå betydelige stød. Dette giver værdifuld beskyttelse for de sårbare områder i tilfælde af et fald eller kollision på pisten eller i parken. Bukserne har også justerbare stropper, der giver en behagelig og tilpasset pasform. Dette sikrer, at bukserne bliver på plads under aktivitet og giver bæreren den bedst mulige beskyttelse.

Nogle funktioner ved bukserne inkluderer:

  • Optimalt placeret blød polstring
  • Elastisk gummieret linning
  • Gummibelagte benrynker

IceTools Protection kan købes hos

Icetools Protection forhandles rundt i mere end 200 butikker i Europa, hvor de fleste ligger i Østrig, Frankrig, Schweiz og Tyskland. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Bluetomato logo
IceTools Protection

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort