Instant Shot Ski

Historien – Instant Shot Ski

To skiløbere – en snowboarder – blev trætte af at vaske en hjemmelavet shotski under vasken og besluttede at se, om det var muligt at finde en nemmere måde. Fordi glassene var bundet til skien, var det svært at fjerne dem alle fra under vasken, og de endte med at spilde vand over det hele. Ikke kun det, men

Svaret på det problem er Instant Shot-ski beslag. Skibumserne samarbejdede og kom frem til et beslag, der hurtigt og enkelt kunne klæbe til enhver ski og give dem mulighed for at fjerne shotglassene efter hver brug for enkel rengøring. Ingen limning, ingen boring, ingen rod. Nemt og enkelt for alle!

Om Instant Shot Ski

Instant Shot Skis forestiller sig at være førende i deres branche ved at tilbyde innovative og holdbare shotski. Instant Shot Skis er forpligtet til kvalitet og kundeservice og leverer det bedst mulige produkt til en konkurrencedygtig pris for at tilfredsstille enhver forbruger. Instant Shot Skis kreative, dedikerede personale vil levere friske ideer, koncepter og nye varer til sine kunder.

Virksomheden tilbyder en bred vifte af stilfulde og holdbare shotski, som forbrugerne kan vælge imellem, herunder skibriller med dit yndlingsholdlogo.

Instant Shot Skis opnår sin mission gennem konstant forskning og udvikling for at forblive konkurrencedygtig. Instant Shot Skis er dedikeret til at levere tilfredsstillende produkter til slutforbrugere, detailpartnere, engrospartnere, licenstagere og distributører.

Produkter fra Instant Shot Ski

Instant Shot har flere produkter under deres sortiment, hvoraf nogle inkluderer:

Instant Shot ski DIY Shot Ski Kit

Instant Shot-skibeslag, skræl-og-klæbende klæbemiddel, vejledninger og et ultracool klistermærke er alt sammen inkluderet i dit sæt. Lavet af skibumser i USA, som er begejstrede for at blive produceret i landet.

Instant Shot ski DIY Shot Ski Kit har følgende funktioner:

  • Sættet er lavet af ultraholdbar polycarbonat
  • Klæbemidlet er miljøvenligt og sikkert til dit hjem
  • Hvert DIY Shot Ski Kit indeholder et klistermærke, som du kan sætte på din bil, på dit værelse eller andre steder for at vise, at du er den ultimative shotskifan
  • Instant Shot-skisystemet er blevet testet op til hastigheder på 65 mph, uden tab af stabilitet
  • Instant Shot ski DIY Shot Ski Kit fås i fire forskellige størrelser
  • 4″, 6″, 8″, 12″

Instant Shot ski Bracket & DIY Shot Ski Kit Bundle

Sættet fås til en reduceret pris end at købe dem separat. Det inkluderer Instant Shot – skibeslaget, skræl-og-stik-klæbemiddel, vejledninger og et klistermærke er alt inkluderet i dit sæt. 

  • Sættet er lavet af ultraholdbar polycarbonat
  • Hvert Instantshot Bracket og DIY Shot Ski Kit Bundle inkluderer et klistermærke, som du kan sætte på din bil, på dit værelse eller andre steder for at vise, at du er den ultimative shot ski fan

Instant Shot Ski kan købes hos

Når du skal købe Instant Shot Ski, skal købes online eller i skibutikker rundt i verden. Vi har ikke set dem endnu i danske skibutikker. Se “alle” skibutikker, her.

Instant Shot Ski

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort