Isbjörn of sweden logo

Hvem er Isbjörn of Sweden?

Isbjörn of Sweden blev startet tilbage i 2005 af Camilla Schmidt og Maria Frykman Forsberg. Det er historien som vi hører om når kvinder bliver gravide og skal til at have første barn, og der opstår et problem omkring at finde et produkt som man føler man mangler. Det problem opstod for Maria og Camilla, hvor de havde fået deres første barn som skulle til at have noget udendørstøj. Så de udarbejdede den første kollektion for Isbjörn of Sweden.

I dag laver de produkter til udendørs brug til babyer, børn og teenagere. Deres produkter ligger i et lidt højere prisleje end andre børnetøjsbrands, kvalitet er så også bare noget højere. De arbejder med materialer som uld, microfleece mm.

Produkter fra Icebjörn of Sweden

Skijakker, Skibukser, Huer, Skisokker, Skihandsker, Jumpsuit til de helt små samt hoodies.

Isbjörn of Sweden kan købes hos

Når du skal ud og købe Isbjörn of Sweden skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Aktivvinter logo
Isbjörn of sweden logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort