Vælg en side
J.Lindeberg logo

Hvem er J.lindeberg?

Lindeberg, i mine unge dage var det et modebrand. Nu laver de produkter inden for mode, golf og skisport. J. Lindeberg startede tilbage i 1996 i Stockholm med et mål om at blive et internationalt anerkendt modebrand med fokus på kunderne. De er sponsere af Alpine ski world cuppen, samt de er en del af ”1% for the planet”

De laver vinterjakker, skibukser, huer, skiundertøj samt midlayers. Skal du ud i bjergene og gerne vil se lidt elegant ud i dit skitøj, så kan det være du skal kigge mod J. Lindeberg. De har fokus på både skitøj til mænd og damer, de arbejder med tekniske materialer der selvfølgelig gør at tøjet er vind- og vandtæt samt praktisk og funktionelt. Der du til farver, som os fra Skier så kan du også hurtigt få noget knald på deres smagfulde farver.

Produkterne fra Lindeberg ligger i et prisleje lidt over det som du finder i normale sportsforretninger, men lidt under de mest kendte ski brands, som fx Peak Performance.

Produkter fra J.lindeberg

Vinterjakker, skibukser, huer, skiundertøj samt midlayers.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

J.Lindeberg kan købes hos

Når du skal ud og købe J.Lindeberg skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

J.Lindeberg logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort