J Skis

Historien – J Skis

De første ski med to tipper blev bygget i Jason Levinthals forældres garage for at kunne lancere skifirmaet “LINE” i 1995, og han er stadig ejeren.

I over 25 år har han været på en mission for at gøre skiløb mere behageligt ved at udvikle ændrende ski for branchen, prisvindende ski med sine venner, nogle af de dygtigste, mest frygtløse ingeniører, atleter, skiers og tænke ud af boksen i branchen. Jason startede, og fortsatte med at vokse, han købte og solgte flere skimærker, mens han arbejdede med sine venner.

I 1996 konstruerede innovator og iværksætter Jason 1.000 ski på sin hjemmelavede fabrik med sine gymnasiekammerater. I 1997 modtog han et designpatent på en ny ski.

I 1998 tog hans ven Mike guld i den første X Games slope style-konkurrence, mens Jason vandt bronze. Jason var også den første skiløber til at slide en urban rail med succes.

I 2000 producerede Jason og hans gymnasiekammerater 4.000 par ski. I 2013 havde Jason udviklet firmaet til en anerkendt skiproducent og forlod sit job for at udvikle firmaet, han omdøbte til J-ski.

Siden da har J Skis været på en mission om at gøre skiløb mere behageligt ved at udvikle brancheændrende, prisvindende ski med sine venner, nogle af de dygtigste atleter i det professionelle miljø har brugt hans ski i mange år.

Om J Skis

J Skis laver kun en begrænset mængde ski ad gangen. De arbejder med fantastiske designere verden over for at udvikle grafikken til skiene.

Virksomheden forestiller sig de bedste skiløbere fra hele verden, der repræsenterer J Skis og opfordrer alle til at bidrage med deres evner for at skabe et mere tilgængeligt miljø. Deres salgsteam er dedikeret til at hjælpe dig med at købe ski online. De har afskåret mellemmanden og sælger ski udelukkende til dig fra deres egen shop og forhandlere.

J Skis opnår sin mission gennem teamwork, innovation og atleters hjælp, gennem teste produkter, samt holde på de gode medarbejderne.

Produkter fra J Skis

J Skis har et bredt udvalg af produkter, som omfatter:

Hotshot Kootenays

En badass freeride-ski med masser af jævn kraft og lethed giver dig selvtillid til at tackle ethvert terræn.

“Hotshot” er en freeride ski som er bygget på Skitis ‘ lette, alsidige Hot Metal-platform. Den har et massivt sweet spot, der føles naturligt og nemt at kontrollere i alle terræner og forhold uden hastighedsbegrænsning. De ændrede formen og placeringen af “Light Metal” Titanal- laminatet for at tilføje mere kraft.

Den har følgende ekstra funktioner:

  • Taljebredde: 106 mm
  • Mål: 134-106-124 mm
  • Radius: 16, 17, 18, 19 meter

The Allplay

Denne ski gør det hele – gør park-, pudder- og allmountain-terræn til din legeplads.

Den har følgende funktioner:

  • Taljebredde: 98 mm
  • Mål: 119-98-117 mm
  • Radius: 15, 16,6, 18,2, 20,1, 21,5 meter

J Skis kan købes hos

Når du skal købe J Skis til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider eller du kan prøve produktet og blive vejledt. Se “alle” skibutikker, her.

J Skis

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort