Vælg en side
K2 ski sort

Hvem er K2?

K2 et af de ældre brands som du måske har set på mange skioutlets rundt i Danmark. De er meget kendte verden over og er meget prisvenlige så alle kan være med. De har været på markedet i over 50 år. De producere alt inden for ski og snowboard.

K2 blev grundlagt tilbage i 1962, hvor de startede med at producere skiudstyr og senere i 1987 startede de med at lave snowboards.

Produkter fra K2

Ski til freeride, all mountain, powder, freestyle, touring, pister, skibindinger, skistøvler til alle formål, skistave, rejse tansker, skihjelme, snowboards til all mountain, park/rails, powder, splitboards, snowboardstøvler, snowboardbindinger, tasker og accessoires.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

K2 kan købes hos

Når du skal ud og købe K2 skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

K2 ski sort
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra K2