Kama Clothing

Historien – Kama Clothing

I en stue i Tjekkiet blev Kama Clothing grundlagt i 1989. De driver i øjeblikket en fabrik, der eksporterer til 30 lande over hele kloden.

Virksomheden har opretholdt sin produktion udelukkende i Tjekkiet ved at bruge materialer af høj kvalitet. Kama Clothings pris er overkommelig for ethvert kundesegment. Virksomhedens hovedprodukt er undertøj og strik af høj kvalitet, der har fået stor succes på markedet og bliver eksporteret til hele verden.

De laver produkter til mænd, kvinder og børn, hvor der er fokus på outdoor, løb, fiskeri, jagt og klassisk fashion.

Om Kama Clothing

Den verdensomspændende Fashion Revolution-indsats, der sørger for at sikre, at beklædningssektoren ikke bare skaber tøj, der er lækkert at se på, men også er etisk, gennemsigtigt og bæredygtigt produceret, støttes af KAMA Fashion & Function, et Tjekkisk mærke samt en familievirksomhed.

Virksomheden bruger kun Schoeller-garn, der er certificeret efter bluesign uafhængige miljøkriterier og er fremstillet til menneskers sundhed og miljøet.

Kama Clothing opfylder deres mål gennem et unikt distributionssystem, innovation og en grundig og målrettet salgsfremstød (ved hjælp af succesfuld PR), der servicerer deres kunder på et meget højt niveau.

Produkter fra Kama Clothing

Kama Clothing tilbyder merino sweatere, hatte, trøjer, t-shirts, halstørklæder, pandebånd til ski, skisokker, puder mm.

Nogle af deres produkter inkluderer:

Børnestrikket Merino halstørklæde SB12

Tørklædet er lavet af højkvalitetsgarn og fås i forskellige stilarter til hverdagsbrug. Halstørklædet er et universelt tilbehør til garderoben til de koldere dage på grund af dets ensfarvede design og originale mønster.

Andre funktioner i merino halstørklædet SB12 inkluderer:

  • Schoeller 50% Merinould 50% akrylgarn
  • Det højeste miljømæssige Bluesign®-certifikat er blevet tildelt
  • Fem farvevarianter
  • UNI størrelse

Strikkede Merino Handsker Kama R107

En hue kan suppleres med tyndstrikkede merinovanter. Individuelle udsagn kan kombineres i KAMA-kollektionen for at danne unikke sæt, hvilket altid er muligt.

Andre funktioner ved de strikkede merinohandsker Kama R107 inkluderer:

  • 100% merinould Schoeller materiale
  • Bluesign certifikat
  • Mikrogitter omkring fingrene
  • En bred vifte af farver

Få mere at vide om de strikkede Merino-handsker Kama R107 og andre Kama-tøjprodukter på virksomhedens hjemmeside.

Kama Clothing kan købes hos

Kama er et tjekkisk brand, som forhandles i mere end 30 lande verden over. Vi har svært ved at finde frem til præcis hvor mange forhandlere som sælger deres produkter, men vi er et godt stykke over 100 butikker. Ellers kan man købe deres produkter på deres egen hjemmeside Se “alle” skibutikker, her.

Aktivvinter logo
Kama Clothing

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort