Kari Traa rød

Hvem er Kari Traa?

Kari Traa sportstøjsbrand er startet af – Kari Traa, en kvindelig Olympisk mester i Freestyle Skiing, hun har vundet hele 3 gange. Kari er opvokset i den lille by Voss som ligger i Norge.
Har du set produkter fra Kari Traa, vil det første man ligger mærke til være de farverige mønstre. Kari Traa var i sin tid som professionel skiløber ”tvunget” til at bruge farver som sort og grå, da det var de mest udbredte i den ”mandlige sport”. Det hun gjorde i sin tid om professionel var at hun selv strikkede og lavede huer mm. For at blive mere farverig.

Kari Traa startede tilbage i 2006, da startede firmaet lavede hun et freestyle team for Kari Traa. Siden da er det gået hurtigt for Kari Traa, deres skiundertøj og baselayers i høj kvalitet er elsket af kvinder der tager på ski hvert år. I 2015 drog de ind på det amerikanske marked med deres produkter.

Kari Traa’s værdier ligger i at have høj energi, vise der er sjæl og høj positivitet, de inspireres af kvinder og piger i flere lande for at udfordre dem til lej og stå ved dem de er. Nyde livet og naturen, tage på eventyr i den vilde natur.

Produkter fra Kari Traa

Uldundertøj, Baselayers, Jakker, Parkas, Fleece, Mellemlag, T-shirt og toppe, Hættetøjer, Tights, Bukser og shorts, Sportsundertøj, bikinier og sko.

Kari Traa kan købes hos

Når du skal ud og købe Kari Traa skiundertøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Snowinn logo
Snowinn logo
Kari Traa rød

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Kari Traa