Karpos Outdoor

Historien – Karpos Outdoor

Olindo og Irma Cremonese begyndte at drive Manifattura Valcismon i 1946 som er MVC Group, da de etablerede et spinderi i Fonzaso, en lille landsby ved foden af Dolomitterne, for at fremstille uldgarn.

Dr. Giordano Cremonese, søn af grundlæggerne og en stor fan af sport, han deltog i sit jomfru Marcialonga langrendsløb iført et banebrydende jakkesæt lavet af stretch tekstiler, der gav ham en hidtil uset mobilitet. Den nye Sportful-serie af strikket sportstøj begyndte med denne udgivelse.

Firmaet begyndte at producere cykelbeklædning i 1983 takket være synergier i studiet af tekstiler og materialer. De mest anerkendte professionelle klubber i verden og det italienske landshold valgte Sportful som et brand og et logo. Selskabet købte det berømte Castelli-mærke i 2003, og det blev genoprettet til sin position som det et af de bedste mærker i cykelverdenen inden for ti år.

Dr. Cremonese opdagede en ny dimension forbundet med de følelser, stilhed og refleksion, som kun Dolomitterne kan tilbyde. Han har altid haft en solid forbindelse til Dolomitterne. I 2007 var det tid til at tænke friluftstøj anderledes efter en længere langrends- skiløbstur og cykelturer, dermed: Karpos blev født.

Karpos Outdoor, kan købes hos: SnowINNBergFreunde, Karpos Outdoor

Om Karpos Outdoor

Karpos Outdoor opnår sin mission gennem tre hovedfokuser: Forskning, produktion og distribution. Denne dualitet af menneskeorienterede udendørsaktiviteter, der er solidt integreret i selve livets struktur, muliggør en optimal organisation fra produktion til salg. Karpos’ mål er at blive et referencemærke for kvalitetsbeklædning på markedet gennem kontinuerlig innovation gennem kunstige fibre, tekniske materialer og farver vedrørende stil og elegance, både til fritidstøj eller sportsaktiviteter (mountainbike, skiløb, adventure…osv.).

Produkter fra Karpos Outdoor

Karpos Outdoor har mange produkter, herunder skijakker og vester, fleece, skjorter, bukser, hovedbeklædning, handsker, shorts og tilbehør.

Nogle Karpos Outdoor-produkter inkluderer:

K-PERF.SUMMIT DWN PN

Karpos Outdoor-bukser fra Highest-linjen kan denne overbuks bruges som et yderlag. Denne buks giver dig frihed til at møde en lang række bjergbestigningssituationer i ekstrem kulde, fordi de er varme og lette.

Pertex Quantum ripstop stof blev brugt til at lave K-Perf. Summit DWN PN. Både indendørs og udendørs blev der anvendt DWR-behandling. Der er skabt til at holde på varmen og er specielt velegnet til dun.

Andre kendetegn ved K-Perf.Summit DWN PN inkluderer:

  • Den er utrolig blød og kompakt, hvilket giver maksimal komfort og opbevaring i en taske
  • 850 fill power og europæisk oprindelse
  • DWR-behandlet og fluorfri
  • 90/100 hvide gåsedun

Karpos Outdoor kan købes hos

Med mere end 550 forhandlere på verdensplan, hvor de omkring 500 af dem ligger i Europa. Så er Karpos Outdoor et velanerkendt brand i branchen. Det er klart alperne hvor du vil se brandet. Eller online hos mange andre webshops. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Snowinn logo
Karpos Outdoor

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort