kask logo

Hvem er Kask?

Kask er et Italiens brand som laver hjelme til cykling, skisport og ridning. De startede tilbage i 2004, de har haft god medvind gennem årene og har blandt andet vundet titler under ISPO messen samt Eurobike. De arbejder ud fra at deres produkter skal være fuldt funktionelle, teknologiske produkter samt sikkerheden i første klasse med attraktivt design som alle vil bærer.

Når vi snakker hjelme så er der selvfølgelig en masse processer, for at sikre sig at de er godkendte og kvalitet testet. De hele foregår i Italia hvor de arbejder med crash test og nogle top atleter rundt i verden for at sørge for at deres hjelme også lever op til deres krav inden for ergonomiske hjelm og pasformen selvfølgelig er i top sædet.

I deres skihjelme har de merinould inden i dem, samt den er nem at klikke op. Skihjelme fra Kask har skibriller på hjelmen eller visir kan vi også kalde det. Så bruger man briller under sine skibriller, så kan det være en ide at kigge mod Kask. Skihjelmen fra Kask ligger også i et prisleje der ligger noget højere end mange andre skibrands når vi kigger på skihjelme. Hvor de ligger alt fra 1500-3500 kr.

Produkter fra Kask

Skihjelme

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Kask kan købes hos

Når du skal ud og købe en Kask skihjelm til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

kask logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort