Kastle logo

Hvem er Kästle?

Kästle er et ældre brand som startede tilbage i 1924, af Anton Kästle. Han startede med at lave sit eget første par ski i Østrig, hvor det begyndte at rygtes han lavede nogle gode ski. Han producerede ski til legender som Tom Stiansen, Toni Sailer, Epple søsterne, de har fundet et hav af medaljer fra både OL og World Cup gennem tiden. 1998 stoppede Kästle faktisk som brand, men de startede op igen i 2007 grundet nogle investerer der synes at brandet var godt og derfor smed penge i projektet, siden da er der sket meget med teknologier inden for ski.

Deres alpin ski ligger til en pris mellem 3-6000 kr.

Produkter fra Kästle

Piste ski, All Mountain, Freeride og Touring ski til både mænd og kvinder, samt piste ski til børn. Derudover skistave og skibindinger. Samt de laver langrendsski, skistave til langrend og bindinger dertil.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Kästle kan købes hos

Når du skal ud og købe Kästle skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider, samt hvor du kan blive guidet i hvilket udstyr der passer til dig. Se “alle” skibutikker, her.

Kastle logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort