Kemper Snowboards

Historien – Kemper Snowboards

David Kemper, grundlæggeren af Kemper Snowboards, begyndte produktionen i sin garage i Ontario, Canada, i vinteren 1984/85. Da virksomheden vandt frem, flyttede Kemper board produktionen til en snowboardfabrik i Montreal, Canada, for skisæsonen 1988/89. Snowboardproduktionen blev overført til Østrig i 1989/90.

Mærket blev et af verdens bedste snowboardmærker og konkurrerede direkte med Burton Snowboards, Sims Snowboards og Barfoot Snowboards. Kemper snowboard-linjen var mest anerkendt for sit farverige overtøj og dristige snowboard-grafik under snowboardingens neon-æra.

I 1989 var forretningen perfekt, og Kemper havde et af de bedste professionelle snowboardhold i historien. David Kemper gik sammen med Romney Group i Glendale, Californien, for at lancere Kemper Snowboards som deres snowboardlinje. David flyttede til Californien i 1992 for at hjælpe med at styre virksomhedens vækst, mens han studerede på universitetet.

I 1994 blev firmaet solgt til et in-line skatefirma på Atlanterhavskysten. Efter et par år lukkede Kemper Snowboards formelt dørene.

I 2018 relancerede den tidligere professionelle snowboarder Jib Hunt, Kemper Snowboards-mærket. I sommeren 2019 flyttede Hunt Kempers hovedkvarter fra østkysten til Park City, Utah, for bedre at positionere snowboardmærket til vækst og eksponering i Utahs skimiljø.

Kemper Snowboards, kan købes hos: Kemper Snowboards

Om Kemper Snowboards

Kemper Snowboards forestiller sig at være kendt som et snowboardmærke med historie og med hensyn til design, innovation og det helt rigtige mærke, være et brand som riders henvender sig til, når de har brug for nyt udstyr. Virksomheden er kendt for sin ikoniske grafik, unikke farver og mønstre.

Kemper er forpligtet til at tilbyde en udvidet serie af produkter, herunder overtøj (jakker, bukser), tilbehør (sokker, huer) og indhold (trykte medier, videoer). Virksomheden er også forpligtet til at gå ud over industristandarden for bæredygtig praksis.

Kemper Snowboards opnår sin mission gennem kreativitet, samarbejder og individualitet. Virksomheden søger at genetablere Kemper som et ikonisk snowboardbrand gennem kreativitet og design, samarbejde med andre virksomheder og brancher til inspiration og fokus på den enkelte atlet.

Produkter fra Kemper Snowboards

Kemper Snowboards serien består af højkvalitets snowboardprodukter, herunder:

Aggressor

Den originale Aggressor (Comp) var et hit som racer-snowboard, der terroriserede alpine feriesteder verden over. De har forladt de tætsiddende fartdragter og robuste støvler til fordel for et solidt all-mountain snowboard til groomers og powder.

Aggressor har følgende funktioner:

 • Early Rise Camber on a Bend
 • Retningsbestemt form
 • 7 ud af 10 flex
 • Kerne: Poppel/Bambus
 • Treakset glasfiber
 • Sidevæg af polyurethan
 • Blank topark
 • Sintret bund

Apex

Dette puddersnowboard, designet af en af Kempers tidlige ryttere, Kurt Heine, er beregnet til at skære dybt og flyde gennem endeløs sne som et surfbræt. Indtil nu har Kurt arbejdet på at skabe et af de bedste puddersnowboards, mens han har kørt og testet hundredvis af boards gennem årene. Apex’en er et must-have for enhver snowboarder med kærlig til puddersne.

Den har følgende funktioner:

 • Flad med tidlig stigning
 • Retningsbestemt form
 • 6/10 flex
 • Blank top sheet
 • Sidevæg af polyurethan
 • Sintret bund
 • Tri-aksial glasfiber

Kemper Snowboards kan købes hos

Når du skal købe Kemper Snowboards til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider eller du kan prøve produktet og blive vejledt. Se “alle” skibutikker, her.

Kemper Snowboards

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort