Kerma logo

Hvem er Kerma?

Kerma er et brand som har eksisteret i over 50 år, hvor deres fokus har lagt i at lave de bedste skistave på markedet for alpine skiløbere. De har fokus på teknologi, kontruktioner samt præcision og komfort. for at skabe det som passer perfekt til dig om du er til touring, all mountain eller freeride samt om du er mand eller kvinde – så kan du med sikkerhed få et par Kerma skistave, der passer præcis til dig.

Kerma er en del af Dynastar, derfor vil du også hvis du søger efter Kerma’s skistave lande på Dynastar og ikke Kermas hjemmeside.

Produkter fra Kerma

Skistave til alle former af alpint skiløb.

Kerma kan købes hos

Når du skal ud og købe Kerma skistave til skiferien, så er det et god ide at købe dem et sted hvor du kan få vejledning i hvilken model du skal købe, samt hvad størrelse du skal købe. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Kerma logo
FAQ – Spørgsmål om Kerma

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Kerma?

De har lavet skistave i over 50 år, deres stave laves til både piste, race og touring. Deres skistave er kendt for at være solide og stærke, derudover laves de til et prisniveau som matcher mange andre på markedet.

Hvad har Kerma med Dynastar at gøre?

Dynastar opkøbte Kerma for nogle år siden, for at få ekspertise og markedsandele indenfor skistave markedet, da de jo allerede havde skiene i deres sortiment. Det betyder også hvis du vil købe skistave på Dynastars hjemmeside, så er det Kerma skistave.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort