Skier
Skier
Killtec

Historien – Killtec

Med en masse passion og erfaring har virksomheden Killtec skabt kollektioner til sport og fritid i de sidste 40 år. 123 arbejdere i Buchholz in der Nordheide, tæt på Hamborg i Tyskland, fokuserer på design, produktudvikling og produktteknologi. Dette er også stedet for en tiltalende butik, med et omfattende og opdateret udvalg af Killtec-produkter kan købes. Administrationen og den nyeste logistik er ligeledes placeret her.

Killtec, basismærket, og GIGA, et datterselskab af Killtec, er en del af Killtecs branding-program. Siden 2007 har DX været tilgængelig at købe. Causal, stilfuld mode med en klar livsstil er denne kollektions kendetegn.

Om Killtec

Killtec’s produktlinje omfatter funktionelt tøj til kvinder, mænd og børn. Virksomhedens kernekompetencer er skisport og friluftsliv, hvor designene moderniseres løbende for at afspejle tidens modetrends. Som bekræftet af virksomhedens entusiastiske kunder, skiller hvert produkt sig ud på grund af deres indviklede detaljer og fremragende værdi for pengene. Sportsglæde og sjov er en selvfølge med Killtec’s produkter, såvel som i hverdagen.

Virksomhedens filosofi, kommer er defineret af partnerskab, solidaritet og retfærdighed, som er baseret på familien og en hanseatisk handelssans. Et stærkt følelsesmæssigt bånd og en stærk følelse af fællesskab er tydelige i disse værdier. Høj motivation og den permanente vilje til succes er ikke uløseligt forbundet hos Killtec; socialt ansvar og menneskelighed eksisterer side om side.

Produkter fra Killtec

Killtec tilbyder en bred vifte af produkter, herunder sweatere, veste, skijakker, lange ærmet trøjer og skibukser.

Nogle af virksomhedens produkter omfatter:

Asira regnbukser

Alle sømme er svejset, og regnbukserne er åndbare og vandtætte til kvinder. Regnbukserne er behagelige på grund af den strækbare linning, og den er nem at tage på og af med sko, som når du cykler. Takket være benlynlåsen i fuld længde kan de tages på i en fart. Trykknapper kan bruges til at sidde på de funktionelle damebukseben.

Andre kendetegn ved Asira-bukserne inkluderer:

  • 100% polyester
  • Åndbar PU-laminering
  • Vandsøjle 8.000 mm
  • 100% vandtæt
  • Fuld kedelig polyester mini-ripstop

Joylily MNS Softshell ONPC Overall

Joylily MNS Softshell ONPC Overall er designet til brug i bjergene, hvor barske vejrforhold hersker. Designet af dette produkt betyder, at det giver fremragende beskyttelse mod regn og vind, mens det holder dig varm på kølige dage eller dækker dig fra at blive våd, når du udforsker til søs.

Andre kendetegn ved Joylily MNS Softshell ONPC Overall inkluderer:

  • Shoftshell
  • 100% polyester
  • Neon blå/gul farve

Killtec kan købes hos

Kiltec finder du i mere end 1400 forhandlere rundt i Europa, hvor de største er Zalando, Amazon, Intersport og Aboutyou, samlet har de 3500 forhandlere i 35 lande. De fleste forhandlere er i Tyskland. Så er der selvfølgelig deres egen hjemmeside. Se “alle” skibutikker, her.

Killtec

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort