Kindred Snowboards

Historien – Kindred Snowboard

Kindred Snowboards producerer unikke snowboards, splitboards og ski med iøjnefaldende toplag designs fremstillet ved hjælp af marquetry. Med en lille gruppe Limited Edition-samling eller muligheden for at bestille et brugerdefineret stykke ridekunst, sikrer Kindred, at hver rider kan få en personlig oplevelse på pisterne.

Om Kindred Snowboard

Ved at bruge kompositter af høj kvalitet, inklusive kulfiber, glasfiber og titanal, er Kindred i stand til at skræddersy flexen og følelsen af ​​sine boards og ski til hver enkelt rytter. For at fremme deres engagement i kundeoplevelsen er alle snowboards, splitboards og ski designet og fremstillet i Kindreds værksted på Vancouver Island, British Columbia.

I et forsøg på at reducere sit miljømæssige fodaftryk begrænser Kindred Snowboards brugen af ​​plastik, anvender bioharpiks med lav VOC-entropi og henter gran og cypress lokalt.

Fra designprocessen til det endelige produkt sætter Kindred Snowboards en stor ære i deres håndlavede boards og ski, der er lavet med sans for detaljer og materialer af høj kvalitet til en enestående køreoplevelse.

Produkter fra Kindred Snowboard

Kindred Snowboards producerer unikke snowboards, splitboards og ski med slående toplag fremstillet ved hjælp af marquetry.

KINDRED Nootka Snowboard

Kindred Nootka Snowboard er den schweiziske hær kniv i deres lineup. Dette board er perfekt til alle, der leder efter en alsidig mulighed, der kan klare alt, hvad bjerget kaster efter dem. Den har en dobbelt camber profil, som giver masser af greb langs den effektive kant, mens den vippede midte giver en legende fornemmelse og svæver i dybere sne. Nootka er en fremragende kandidat til et carbon-layup, som vil gøre det utroligt holdbart og giver dig mulighed for at rive på groomerne eller starte udover hver side hit. For at opsummere det, er Nootka det perfekte all-around snowboard, der vil gøre dig klar til alt, hvad bjerget har at byde på.

Nogle funktioner på dette board inkluderer:

  • Miljømæssigt bæredygtigt
  • Håndlavet
  • Tilgængelig med både glasfiber og kulstof-komposit
  • Solid funktion

KINDRED Ramblers-ski

KINDRED Ramblers-skiene er perfekte til pudderhunde, der elsker at udforske det store bjerg. Med en bred retningsbestemt form og en tidlig stigningsprofil hjælper disse ski dig med at flyde ubesværet gennem den dybe sne. De har en solid kant-til-kant-følelse med camber under fødderne, så du nemt vil være i stand til at turnere eller krydse gennem ethvert terræn. Hvis du leder efter en ski, der vil hjælpe dig med at tackle enhver stor bjerglinje, er KINDRED Ramblers Skis et perfekt valg.

Nogle funktioner på denne ski inkluderer:

  • Early Rise Camber Profile
  • Mid Flex
  • Fås i både kulstof og glasfiber
  • Håndlavet
sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Kindred Snowboard kan købes hos

De sælger hovedsageligt fra deres butik i Vancouver eller på deres egen hjemmeside, mange af deres produkter er custom build og derfor ikke lavet i store mængder. Se “alle” skibutikker, her.

Kindred Snowboards

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort