Kneissl

Historien – Kneissl

Den østrigske virksomhed Kneissl har været en førende skiproducent i over 100 år. Deres ski er håndlavede og kendt for deres innovative teknologi og ydeevne i topklasse. Kneissl sætter kvalitet over alt andet og anvender naturlige materialer og banebrydende trækerne i sandwichteknologi.

Kneissl, kan købes hos: Kneissl

Om Kneissl

Ud over deres skiprodukter tilbyder virksomheden også skræddersyet udstyr til kræsne kunder. Kneissl har opbygget en loyal fanskare med sit engagement i klassisk design og den konstante stræben efter ekspertise.

Virksomhedens succes kan ses i deres bedrifter, herunder at være det første østrigske skimærke og introducere verdens første flerfarvede ski. Kneissl-skiløbere har også opnået adskillige sejre ved verdensmesterskaberne og de olympiske vinterlege. Kneissl fortsætter sin tradition for innovation og er fortsat førende inden for skibranchen.

Produkter fra Kneissl

Kneissl er en virksomhed, der producerer og sælger ski. De har forskellige ski, lige fra carvingski til ekstremt effektive slalomski. De er alle håndlavede i Østrig, hvilket garanterer høj kvalitet og klassisk design. Kneissl er et velkendt og respekteret mærke i skisportsmiljøet, og deres produkter er eftertragtede.

Tour Star 85

Kneissl Tour Star 85 er en ski i premium-kvalitet, der er beregnet til dem, der ønsker det bedste fra begge verdener: en fremragende alpin præstation med god flydeevne i dyb sne. Denne ski har en betydeligt bredere talje for at hjælpe dig med at bevæge dig hurtigere gennem dyb sne, og det perfekte kantgreb sikrer, at skiløbet er en fornøjelse, selv i ujævnt terræn. Uanset om du tager fat på pudder, forårssne, isglatte overflader eller skorpeagtige forhold, leverer Tour Star 85 en sikker performance. Den har også en godkendt geometri for overlegen stabilitet og kontrol, uanset hvad situationen kaster dig i møde. Desuden er den let og nem at manøvrere.

Funktioner omfatter:

  • Phenol sidevægge
  • Fuld trækerne af poppel/paulownia
  • Sandwich sidevægsteknologi
  • Letvægts Dura-kant
  • Nano grafit base

Red Star SL ski

I Red Star SL har Kneissl kombineret dynamisk tuning og høje torsionsværdier for at skabe en responsiv og agil slalom carver. Skiens kantgreb giver mulighed for nøjagtige sving, mens dens lette manøvredygtighed tilføjer et element af fornøjelse til turen. Det opdaterede design bidrager til skiens overordnede slankhed og dygtighed, hvilket gør den til et valg for både slalomløbere og fritidsskiløbere.

Funktioner omfatter:

  • Nano graphite racing base
  • Tip protector
  • Titanal/biaxial glasfiberbælter
  • Sandwich sidewall teknologi
  • ABS sidevægge

Kneissl kan købes hos

Efter mange år på tronen er Kneissl ikke det brand du finder i mange skibutikker, du skal købe dem på deres egen hjemmeside. Se “alle” skibutikker, her.

Kneissl

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort