Kombi logo

Hvem er Kombi?

Kombi er et handskebrand som startede for omkring 60 år siden. Det startede ud fra at lave handsker udelukkende til det kolde vejr. Kombi holder til i Vermont, hvor det hele startede. Vermont ligger mellem Montreal og New York City, hvor der også er koldt i vinterperioden. Eftersom man holder sig til et grund produkt, så betyder det også at kvalitet i det produkt tit ligger et niveau højere end deres konkurrenter, især når man har været på markedet i så mange år. Det som de arbejder med er selvfølgelig performance, komfort og den tekniske funktionalitet.

Så skal du ud og gå en tur i skoven, med barnevognen eller en tur til Norge eller Sverige på skiferie. Så kan du roligt købe dig et par skihandsker fra Kombi, hvor du kan lave nogle lækre snebolde og holde hænderne varme.

Produkter fra Kombi

Skihandsker 3-finger, Skiluffer, Normale skihandsker – til både børn, damer og mænd.

Kombi kan købes hos

Når du skal ud og købe Kombi skihandsker til skiferien, så er det bedst at købe dem hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Kombi logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort