Korua Shapes

Historien – Korua Shapes

KORUA Shapes sprang ud af en ide fra en gruppe venner i 30’erne, som tilfældigvis var snowboardentusiaster. De så den blomstrende sne-surfkultur i Japan, og de er specifikt fokuseret omkring citatet “bygget til dyb puddersne”-snowboards. Det afspejlede deres forskellige ridepræferencer samt interesser for snowboarding kulturen.

Som et resultat af det var tydeligt, at da chancen opstod for at skabe boards, der var nemme at ride i bjergene, klarede Alperne sig vidunderligt. De ville fokusere på at skabe gode stabile boards. Et sidecut, der giver dig mulighed for at skære som ingen andre boards på hårde pister og en form, der lader dig flyde gennem pudder med lethed, hvor kernen i hvert KORUA board er lavet med hjertet. De laver fremragende snowboards.

Korua Shapes, kan købes hos: Korua Shapes

Om Korua Shapes

Korua Shapes forsynede alle deres boards med minimal grafisk design, der ikke ændrer sig hver sæson, men ved at lægge større vægt på at skabe tidløse former selv. Som et resultat kan virksomheden bruge mere energi på hvert boards, faktiske performance og eliminere sæsonbestemte “boards”. Som følge heraf bliver fremstilling mere gennemførlig, og årlige indkøb af nye snowboards reduceres, efterhånden som opdateret grafik frigives.

Siden starten har KORUA været drevet af deres sande passion for snowboarding, som de har delt gennem deres igangværende Yearning For Turning-videoserie. Men virksomheden ligger i en region, hvor gletsjere smelter, og snesæsonerne bliver kortere, så de mente, at det var nødvendigt at tage ansvar som virksomhed og som enkeltpersoner op. De blev stolt medlem af 1% For the Planet-organisationen og er også personligt engageret i at donerer 1% af deres årlige salg til forskellige NGO’er.

Produkter fra Korua Shapes

Korua Shapes laver splitboards, snowboards og tilbehør.

Nogle af virksomhedens produkter omfatter:

Otto

Otto er et freestyle-fokuseret carving board med en twin-lignende form og et noget blødere flex og torsion end deres andre klassiske line boards, inspireret og påvirket af vores parkorienterede ambassadører.

Dens fantastiske sne- og in-air stil til at carve ind og ud af side-hits, ramme parkelementer og fantasifuld cruising rundt på pisten på grund af dens egenskaber for ryttere, der leder efter en balance mellem freestyle-præstationer og fokus på deres sving.

Nogle karakteristiske træk ved Otto snowboardet inkluderer:

  • Biaksial glasfiber
  • UV-lak toplag
  • Poppel let trækerne
  • High-end perlatec base

Dart Splitboard

At tegne flotte drejninger i blød sne, uanset om det er frisk pudder, pist eller sjap, er formålet med Dart’s splitversion. Det er beregnet til atleter, der søger efter at koncentrere sig om deres vendeteknik, mens de er på udkig efter nye ruter på pister- og i backcountry.

Den er ideel til korte til mellemlange touring ture. Dart Split giver optimalt svæv og en behagelig køreoplevelse i situationer, inklusiv en super bred ramme, lang nose og stort tilbageslag og tilspidsning.

  • U-krog monteringssystem
  • Union clips, næse og hale kroge
  • Bi-aksial glasfiber
  • Poppel let trækerne

Korua Shapes kan købes hos

Korua Shapes har lige lidt under 150 forhandlere rundt i hele verden, hvor de fleste er i Europa eller Japan, hvor de har 38 forhandlere, det er også her brandet er grundlagt og holder til. Deres produkter kan selvfølgelig købes på deres egen webshop. Se “alle” skibutikker, her.

Korua Shapes

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort