Leki logo

Hvem er leki?

Leki er et Tysk brand som startede tilbage i 1948 i Dettingen af Karl Lenhart. Dengang var det dog noget helt andet de lavede, der lavede de nemlig skilte til bagere og slagtere. Men Karl Lenhart var en rigtig ski elsker, derfor begyndte han at lave skistave – da kvaliteten af de skistave han kunne få dengang, var dårligere kvalitet end det han mente han selv kunne producere. Så fra 60’erne begyndte de at masse producere skistave hvor der er fokus på komforten, sikkerheden med nye teknologier og nytænkning omkring stave.

I dag laver de skistave som vinder titler til world cuppen, de er kendte for deres stave til sportsgrene hvor man bruger gang stave. Skistavene ligger fra en pris på omkring 700 kr og op efter.

Produkter fra Leki

Skistave til langrend, alpint skiløb, offpist, trekking, rulleski, trail løb og selvfølgelig snapseskistaven. Derudover støvetasker, reservedele til skistave, skihandsker.

Leki kan købes hos

Når du skal ud og købe Leki Skistave til skiferien, så er det bedst at købe dem hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider eller hvor du kan få hjælp til hvilken størrelse og model som passer til dig. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Aktivvinter logo
Aktivvinter logo
Leki logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort