Vælg en side
Lenz1

Hvem er Lenz?

Lenz laver funktionelt til til sport, arbejde og fritid til folk fra hele verden. De startede tilbage i 1987. De vil lave de bedste produkter der kan holde dig varm i situationer hvor der kan være rigtigt kold. De arbejder ud fra at lave funktionelle produkter med den bedste pasform. De arbejder med avancerede teknologier og fiber kompositioner i deres produkter. Alle deres tekstiler er udviklet og produceret i Europa.

Kropstemperaturen skal holdes for at kroppen kan arbejde bedst muligt under forhold hvor der kan være ekstra kold. Fryser man meget under en ski dag i det nordlige Norge, så kan Lenz opvarmnings produkter gøre at din ski dag bliver 10x bedre. Du skal bruge mindre energi på at holde kroppen varm, det betyder at din krop arbejder meget bedre.

Lenz produkter skal give dig den bedst mulige oplevelse uanset hvilke forhold du er under. Deres produkter er veludviklet og om du skal bruge skistøvle varmere eller kompressions sokker, og skiundertøj i merino uld. Så kan du få det hos Lenz, og produkterne giver dig den bedst mulige komfort og funktionalitet.

Produkter fra Lenz

Skiundertøj, Skisokker, Calfs, skihandsker, skiluffer, såler med varme, støvle varmere / tørrer, head packs, vest med varme elektroder i, strap til varme i ryggen, skisokker med varme elementer, skitaske til opvarmning af støvlerne.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Lenz kan købes hos

Når du skal ud og købe Lenz skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Lenz1
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort