Level logo

Hvem er Level Gloves?

Level Gloves gik i gang med brandet tilbage i 1989, dengang gik de i gang med at undersøge markedet for skihandsker til snowboardere. Level Gloves har udelukkende fokus på handsker til det kolde snevejr og skiløbet som fokusområde. De arbejder konstant med at finde og udvikle nye teknologier for at styrke deres produkter og deres brand på verdensplan.

Level skihandsker ligger til en pris fra 4-500 kr og op efter. Deres produkter har godt design, innovative teknologier samt de fokuserer udelukkende på en sportsgren som også gør at de igen og igen kan fremvise award vindende produkter.

De arbejder med følgende teknologier – Biomex Protection, Custom Fit, Dry Technologi, Level Fit System, Warmth Index.

Produkter fra Level Gloves

Skihandsker, skiluffer, 3 finger handsker, snowboardhandsker, race skihandsker, freeride rygsække.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Level Gloves kan købes hos

Når du skal ud og købe Level Skihandsker til skiferien, så er det bedst at købe dem hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider, køber du dem online, så sørg for at prøve dem inden du skal afsted. Se “alle” skibutikker, her.

Level logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort