Lobster Snowboards

Historien – Lobster Snowboards

De berygtede snowboardbrødre Halldor og Eiki Helgason lancerede Lobster Snowboards i Island i 2011. Efter at have været pro-riders i et stykke tid, inkorporerede de al deres viden i fremstillingen af deres eget sortiment af boards.

Halldor og Eiki var begge blot 20 år, da de grundlagde Lobster. De forklarer, hvorfor de skabte deres brand: “Vi ville gerne være i stand til at designe vores egne snowboard præcis, som vi ville, med vores stil og design i godt træ.”

Lobster Snowboards er et snowboard brand med producent i Østrig, der producerer højkvalitetsbrætter lavet i Europa.

3BT-teknologien er i hele serien af Lobster Snowboards som betyder, at den har en fuld tip-til-hæl camber-centerbase med vippede sidebaser i én form. Lobster, som er baseret i Californien, fokuserer på at skabe freestyle boards.

Lobster Nosejob er et af deres boards, med en firkantet næse og hale samt værktøjer og skabeloner, der giver dig mulighed for at skære nose og tail ned til enhver form.

Hver sæson tiltrækker Eikis og Halldors – design på Lobster snowboards meget opmærksomhed.

Eiki og Halldor Helgason ejer andre firmaer udover Lobster Snowboards. De laver snowboardbindinger, der kan tilpasses fuldt ud, med alle komponenter tilgængelige separat. Hoppipolla hovedbeklædning giver en række forskellige bælter.

Om Lobster Snowboards

Lobster Snowboards er tænkt som det mest populære snowboardmærke blandt ryttere i Europa.

Lobster Snowboards produkter er designet, testet og produceret i Europa. Brædderne kan tilpasses fuldt ud efter størrelse og design, hvilket giver riders mulighed for at skabe deres unikke opsætning.

Virksomheden opfylder sine mål gennem innovativ teknologi og fokuserer på de vigtigste aspekter af snowboarding.

Produkter fra Lobster Snowboards

Som et brand i konstant udvikling, har Lobster Snowboards forskellige stilarter og produkter til alle typer af snowboardere.

Lobster Eiki Pro Snowboard

Lobster Eiki Pro Snowboard er et freestyle snowboard lavet til riders, der kan lide at stå i dyb pudder, snowparker og rails i gaderne.

Lobster Eiki Pro Snowboard har en asymmetrisk sideudskæring og tvillingform med en traditionel camber centerbase og vippet spids og halebase for fantastisk kantkontrol og stabilitet.

Den har følgende ekstra funktioner:

  • Længde: 148-156 cm
  • Effektiv kant-(1113-1186) mm
  • Bredde: (246-268) cm
  • Akselafstand: 104 cm
  • Sideskåret radius- (7,5-7,8) mm

Halldor Pro

Halldor Pro er et all-mountain freestyle parkboard perfekt til snowboardere på alle niveauer.

Halldor Pro har en effektiv bredde på 1156 mm – 1218,6 mm og en akselafstand på 104 cm.

Et asymmetrisk sidesnit med en vippet spids og hælbase giver fantastisk kantkontrol, mens du er i parken eller på rails.

Yderligere funktioner omfatter:

  • Længde: 151-159 cm
  • Bredde ved dæk-(249,25-265,25) cm

Lobster Snowboards kan købes hos

Når du skal købe Lobster Snowboards til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider eller du kan prøve produktet og blive vejledt. Se “alle” skibutikker, her.

Lobster Snowboards
BNAboardshop.dk logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort