Look Bindings

Historien – Look Bindings

I 1947 skabte hr. Jean BEYL verdens første “sikkerhedsskibinding” med en drejeplade med elastisk vandring i siden. I 1951 åbnede BEYL Look fixations i Nevers, Frankrig.

I 1963 opnåede firmaet en ny “PIVOT”-binding, der gav overlegen beskyttelse og ydeevne. I 1970 vandt Michèle JACOT, Ingrid LAFFORGUE, Billy KIDD og Jean Noël AUGERT guldmedaljer ved Val Gardena World Championship.

I 1974 blev den nye Look-fabrik bygget i Rue de la Pique i Nevers, hvor Look-bindinger stadig produceres i dag. I 1983 debuterede 99 World Cup som en fuldstændig nydesignet produktlinje, og modellerne 99HP, 59, 39 og Integral blev introduceret.

Det ikoniske Look Bindings logo blev skabt i 1984, inspireret af Piet Mondrians værker. Siden da er Look blevet et af de mest anerkendte skibinding mærker globalt.

Look Bindings, kan købes hos: SnowINN, Blue Tomato, BergFreunde, Look Bindings

Om Look Bindings

Look Bindings har altid haft et impact på skiløb som en spændende oplevelse der skal være sikker, både på og uden for pisterne. Look stræber efter at gense skitouring gennem deres nye serie af “Sensation”-bindinger.

Partnerskaber med topatleter som Bode Miller og Thomas Fanara demonstrerer Looks forpligtelse til skibindingernes kvalitet og ydeevne.

Look Bindings opnår sin mission gennem en teknik kaldet “PIVOT 360˚.” Denne nye teknologi er indarbejdet i deres linje af “Sensation” bindinger, der giver mere frihed og høj performance for skiløbere på pisten og i off-piste.

Produkter fra Look Bindings

Look Bindings har en bred vifte af produkter, herunder:

All-Mountain Bindings Pivot 18 GW B115 Forza 2.0

Pivot 18 har en tå konstruktion i aluminium og et “drejeskive”-hældesign, der giver den responsive forbindelse, der er nødvendig for aggressivt skiløb. Den mest vitale stødabsorbering, er lig med sikker fastholdelse og frigørelse, så du nemt kan tackle de vanskeligste pister og terræn. Den farverige Forza 2.0-version bevarer freeskiing’s entusiastiske energifront.

Den er kompatibel med alle standard Alpine (ISO 5355) og Grip Walk støvlesåler og har følgende funktioner.

  • Lang elastisk vandring
  • Rullende kontrol
  • Kort monteringszone
  • Multidimensionel udgivelse
  • Race aluminium tåstykke
  • Grip gang

Touring bindinger HM Rotation 12 D90

HM 12 er en free-touring binding, der er let og højtydende.

Det rammeløse design er lettere, giver et mere naturligt skiflex for forbedret downhill-ydeevne og har et drejeligt pin-tech tåstykke for forbedret elasticitet, hvilket giver skiløbere større tillid til deres fastholdelse. TUV testet og certificeret.

Den har følgende ekstra funktioner:

  • Bremsebredde 90 mm
  • Vægt-630 G ½ par
  • Din/ ISO 5-12

Look Bindings kan købes hos

Når du skal købe Look Binding til skiferien, så er det bedst at købe dem hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor de kan blive monteret eller du kan blive vejledt. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Bluetomato logo
Bluetomato logo
Look Bindings

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort