Luhta

Historien – Luhta

Luhta Sportswear Corporation, der er beliggende i Lahti, Finland hvor de stadig har deres hovedkvarter, er en finsk familieejet virksomhed. Luhta Sportswear er en af de største sportstøjsproducenter i Finland, med en lang historie, solid økonomisk sundhed og dokumenteret ry. Flere kender Icepeak fra Sportsmaster, det er et af de brands som Luhta koncernen også står bag.

Luhta Sportswear Company bringer dynamisk design, højkvalitetsproduktion, solid kundeforståelse og succesfuld markedsføring ind i en portefølje af smart-choice brands. Dette fokus gør det muligt for virksomheden at have en omfattende viden om at skabe den mest betydningsfulde langsigtede værdi for alle deres kunder.

Firmaet arbejder på at imødekomme skiftende forbrugerkrav, genopfinder løbende deres planlægning og tjener flest mulige penge. Luhta har de mest kraftfulde værktøjer til kommerciel succes og etablering af et langsigtet omdømme ved at opretholde et stramt kunde- og slutbrugerfokus.

Om Luhta

Luhta sigter mod at give kvantificerbare fordele til sine medarbejdere, partnere, slutbrugere og investorer ved at blive branchens mest eftertragtede sportstøjsforretning i Finland.

Gennem skærpet transformation, erfaren ekspertise, kompetent innovation, robust forretningsinfrastruktur og performance produkter af høj kvalitet stræber Luhta efter at blive det mest fremtrædende finske sportstøjsmærke til outdoor.

Produkter fra Luhta

Luhta tilbyder t-shirts, sko, skijakker, kæledyrstøj, motorsportstøj og børnetøj. Nogle af Luhta-produkterne inkluderer:

Rukka T-shirt unisex

Uanset om du er fan af Team Finland, mens de forbereder sig til deres næste turnering eller ej, er denne T-shirt en fantastisk måde at vise din entusiasme på for Finland, så hvis du skal besøge Levi (skisportssted) så bliver du hurtigt venner med finnerne hvis du kommer i den. Rukka Leijonat-kollektionen, som det finske ishockeyforbund har skabt, henter inspiration fra traditionelle hockeytrøjer og er en del af Rukka Leijonat-serien.

Rukka Ponsa-skjorten er derimod lavet af en meget blød bomuld-polyester-blandingsjersey, der gør den mere behagelig at have på i et afslappet miljø. Forsiden af skjorten har det finske ishockeyforbunds logo, mens bagsiden har et Rukka-logo.

Andre funktioner ved Rukka T-shirts Unisex inkluderer:

  • 75% bomuld
  • 90% polyester
  • Lækkert teknisk materiale

Rukka Yttar -jakke til mænd

Opvarmning og træningsjakke med middel til lav intensitet er ideelle til Rukka Yttar træningsjakken med hætte. Stoffet er ikke for tykt og har fremragende fugttransmissionsegenskaber. Den er lavet af en fire-vejs stretch-polyamidblanding. Der er lynlåslommer foran og en lidt længere kant bagpå.

Andre funktioner i Rukka Yttar-jakke til mænd inkluderer:

  • 76% polyamid
  • 24% elastan
  • Maskinvaskbar
  • 170 g / 5 oz
  • Unik drivende alfa-halsetape med Rukka-logoet vises på venstre bryst af alle jakker, trykt i fed sort og hvid kontrastfarve

Luhta kan købes hos

Lutha har deres egne brand butikker i Finland, hvor de også har outlet butikker. De har omkring 30 butikker, derudover har de mange forhandlere rundt i hele verden. Så har de selvfølgelig også webshop, hvor du kan købe deres produkter. Se “alle” skibutikker, her.

Luhta
Snowinn logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort