Madshus logo

Hvem er madshus?

Madshus har været på markedet i over 115 år, hvor du har produceret og finpudset deres tilgang til at producere langrendsski samt udstyr dertil. Madshus har fokus på at lavet de bedste langrendsski på markedet i højeste kvalitet målt på materialer og funktionalitet. De har ikke kun fokus på professionelle atleter selvom de har mange atleter på kundelisten. De producerer hele paletten inden for langrendsskiudstyr, her snakker vi stave, langrendsstøvler mm.

Da de startede tilbage i 1906 var de lavet af træ alle deres ski, det er de ikke længere grundet teknologi og materialerne har ændret sig meget de sidste 60 år, hvor der er kommet langt bedre materialer til at få mere fart og mere kontrol under sine langrendsski.

Produkter fra Madshus

Backcountry ski, langrendsski til både race og hygge, samt støvler og stave dertil – til damer, mænd og børn. Race strap, nye håndtag til skistave mm. Af andet udstyr, skihandsker til langrend, skitasker til dine langrendsski, belter, støvletasker, huer i tyndt materiale, ørevarmere, vandholdere og vandflasker til lange dage på fjeldturen.

Madshus kan købes hos

Når du skal ud og købe Madshus langrendsudstyr til langrends skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

BNAboardshop.dk logo
Aktivvinter logo
Madshus logo
FAQ – Spørgsmål om Madshus

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Madshus?

Det er deres speciale indenfor langrend, det er en Norsk virksomhed som siden 1906 har udelukkende fokuseret på langrend og touring.

Hvad skal man bruge for at komme på langrend?

Du skal have et par langrend ski med et par bindinger, stave, alt efter niveau skal man have tøj på som passer efter det. Derudover er det en fordel hvis man skal ud på længere ture at du har godt med væske med og evt. en rygsæk.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort