Skier
Skier
Maier Sports

Historien – Maier Sports

Med købet af Flag Tailors butik af den 23-årige skræddermester Immanuel Maier i 1938, blev Maier Sports født. Efter at have flyttet til større lokaler, diversificerede firmaet i 1947 til at inkludere skibukser.

Den nuværende fabrik blev bygget i 1954. Anorakker, herrebukser og børnetøj blev tilføjet til produktlinjen i 1955. Senere, i Perlesreut/Bayrischer Wald, grundlagde de den første sy virksomhed med 50 arbejdere.

For at fejre sit 70-års jubilæum redesignede firmaet deres logo i 2006 og introducerede et nyt firmalogo.

Maier Sports, står også bag Deuter og Ortovox.

Om Maier Sports

Maier Sports har specialiseret sig i at lave bukser til udendørsaktiviteter og skiløb. Med enestående kvalitet, pasform og komfort passer virksomhedens bukser til dig, og hjælper dig med at nyde de udendørs aktiviteter problemfrit.

Virksomheden opnår deres mål gennem massiv innovation, højkvalitetsstoffer, teknisk knowhow samt god kundeservice.

Produkter fra Maier Sports

Maier Sports tilbyder skijakker, skibukser og midlayers. Nogle af virksomhedens produkter omfatter:

PRIISKOVY Skijakke

Du er en skiløber, der elsker at stå på ski. Den unikke stemning skabt af sneklædte skråninger og komfortable bjerghytter glæder dig hvert år. Og du har tøj på, der viser din entusiasme for sporten. Priiskovy skijakken, blottet for dikkedarer og rod og har omhyggeligt designede ærmer i brystområdet, skaber et meget funktionelt design. Den elastiske klud har et maskulint, atletisk snit, der er stilfuldt og giver mulighed for maksimal mobilitet.

Mens du er fysisk aktiv, giver jakkens mTHERM lette polstring fremragende varmeisolering. mTEX 10.000 membranen gør den også vindtæt og vandtæt, samtidig med at den giver mulighed for optimal ventilation og beskytter dig mod al slags vejr. Den høje krave og aftagelige hætte giver vindbeskyttelse, mens den miljøvenlige PFC-fri finish beskytter dig mod fugt. En integreret sneskærm, justerbare manchetter med tommelfingerhuller og ahem-snor giver dig al den varme, du har brug for, mens du er på pisterne.

Andre funktioner i Priiskovy skijakke inkluderer:

  • 100% åndbarhed, vandtæt
  • Skiløberens forstærkede krave giver optimal beskyttelse til ansigtet
  • Bæltestropperne er let justerbare

Aleene skibukser

Med et højt niveau af komfort, fremragende funktionelle detaljer og en feminin stil er Aleene skibukser et god bud på et par gode skibukser. De er udstyret med varm mTHERM-polstring og en åndbar, vindtæt og vandtæt mTEX 10.000-membran. Små mængder vand vil rulle af disse skibukser takket være den PFC-fri finish, som er en 4-vejs stretch og har en elastisk linning, der er noget højere i ryggen.

Linjen kan også passe til enhver form, fordi den er justerbar pr. krop. Aleene er en af de bedste skibukser, der er tilgængelige på grund af yderligere funktioner såsom en skridsikker gummi sneskærm og lynlås på benene.

Andre funktioner i Aleene skibukser inkluderer:

  • En højere skåret ryg giver mulighed for justering af den elastiske linning
  • Ben sømme har robust kantbeskyttelse
  • Lang lynlås ved læggen, oplægning på buksebenene
  • Sneskærm med skridsikker gummi ved skistøvlerne

Maier Sports kan købes hos

Et brand som går langt tilbage, har mere end 1200 forhandlere, hvor langt de fleste er at finde i Europa. Du kan købe deres produkter på deres webshop også. Se “alle” skibutikker, her.

Maier Sports
Maier Sports

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort