Majesty Skis

Historien – Majesty Skis

Majesty Skis er et teknologiorienteret, designdrevet skifirma, der håndlaver ski og designer tilbehør til seriøse skieventyrere og vintersport elskere. De er i konstant jagt efter skiteknologisk innovation og fremragende design.

Majesty står for enestående håndværk, højkvalitetsteknik, innovativ konstruktion og originalt top ark. De lægger stor vægt på at forblive selvstændige, velbyggede og tydeligt anderledes. Majesty skaber exceptionelle ski til exceptionelle mennesker.

Om Majesty Skis

Majesty Skis blev født i de høje Tatra-bjerge i det sydlige Polen, hvor langrend, freeride og freeskiing er nogle af elementerne i den luft, de indånder. De er et uafhængigt skifirma drevet af skiløbere, der presser på innovation og kunstnerinspireret produktdesign.

Majesty navngav deres 2020/21-kollektion Skiing Re//Defined, og det er deres mest innovative kollektion til dato. Den er designet og bygget til alle dine eventyr. Det er virkelig et skifirma til alle dine behov.

Produkter fra Majesty Skis

Majesty Skis sælger en række forskellige ski, skistave, skibriller, tøj og tilbehør. Deres ski er designet til en række forskellige formål, såsom backcountryskiing, freeride og freeskiing.

Superwolf Carbon

Majesty Skis har udviklet en ny linje af ski, der er perfekte til skibjergbestigning og touring. Superwolf Carbon har en tidlig stigningshale, vippespids og semi-cap-konstruktion for at give overlegen performance, når du krydser vanskeligt terræn. Derudover gør paulownia-trækernen og fuld carbon-layup disse ski er ekstremt lette og holdbare. Med en længere kontaktkant og mere kontrol er Superwolf Carbon perfekt til avancerede skiløbere, der kræver det bedste med hensyn til ydeevne og manøvredygtighed.

Funktionerne omfatter:

 • Carbon kevlar glasfiber
 • Texolite plade
 • Carbon glasfiber
 • Paulownia trækerne
 • Semi cap sidevæg
 • Retningsbestemt Form
 • Fast base IS 7200

Supernova Carbon

Majesty Ski er designet til den moderne skiløber, der ønsker en ski, der yder godt under alle forhold. Supernova Carbon er bygget med COT-teknologi for at skabe en let og responsiv ski, der er stabil selv under de mest mærkværdige vejr- og terrænforhold. Med sit bemærkelsesværdige kantgreb kan Supernova håndtere hardpack skiløb såvel som at flyde gennem pudder. Den kortere hale og den bevægede tilbagestilling skaber hurtigere drejninger og mere alsidige ski, der stadig er nemme at bruge. Uanset om du kører på pisterne på en pudderdag eller skærer gennem pisterne, vil Majesty Skis hjælpe dig med at nyde din tid på bjerget.

Funktioner inkluderer:

 • Semi cap sidevæg
 • Fuld carbon og kevlar konstruktion
 • Paulownia trækerne
 • Nydesignet hale til montering af skins

Majesty Skis kan købes hos

Majesty Skis, sælger fra deres webshop eller gennem forhandlere. De har et godt stykke over 120 forhandlere fordelt rundt i det meste af Europa særdeles Polen, Østrig, Frankrig og Italien. Dog har de forhandlere i andre lande også. Se “alle” skibutikker, her.

BNAboardshop.dk logo
Bluetomato logo
Snowinn logo
Majesty Skis

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort