Marhar Snowboards

Historien – Marhar Snowboards

Marhar Snowboards, det er en virksomhed, der er skabt af passionerede snowboardere, der har ambitionen om at følge deres drøm. De er dedikerede til at bygge premium snowboards, der har bevist kvalitet og ydeevne.

Marhar Snowboards, kan købes hos: Marhar Snowboards

Om Marhar Snowboards

Med base i USA, håndlaver dette firma hver og et af deres boards med passion og en forpligtelse til kvalitet og ydeevne. Fra begynder boards til den erfarne rider, Marhar har et board, der vil imødekomme dine behov og hjælpe dig med at nyde sporten endnu mere.

Det, der adskiller Marhar Snowboards fra konkurrenterne, er deres dedikation til at give snowboardere en førsteklasses oplevelse, hver gang de tager ud i sneen. Uanset hvad dit færdighedsniveau måtte være, er Marhar forpligtet til at hjælpe dig med at gøre fremskridt og have det sjovt med det. Det er trods alt, hvad snowboarding handler om – fællesskab, venner og eventyr.

Produkter fra Marhar Snowboards

Marhar Snowboards sælger en række forskellige snowboardudstyr, herunder snowboards som er egen produktion – andre produkter som bindinger, støvler, tøj, hjelme og skibriller sælger de for andre kendte brands. Deres snowboards er håndlavede i USA med passion og engagement i kvalitet og ydeevne. De har boards til riders på alle niveauer, fra begyndere til erfarne atleter.

DARKSIDE Snowboard

Darkside Camber er et letvægts twin freestyle snowboard, der kører i terræn. Dens smarte ollies og stabile kant, gør det fantastisk til parkridning og pister, mens dens legende attitude og pop lader dig tage imod alt, hvad bjerget kaster dig over.

Nogle funktioner på dette board inkluderer:

 • UHMWPE sidevægge og tip fillers
 • Sintreret base
 • Glasfiberforstærkning
 • Gummi VDS dæmpningssystem
 • Dobbelt bue kanter

LUMBERJILL Snowboard

Marhar Snowboards Lumberjill er et alsidigt all-terrain pudder snowboard designet til freestyle ridning. Med en rocker, samt flade zoner, samt en sidelæns rocker 3D base giver dette board masser af pop og er nemt at lave spins på. Derudover giver de dobbelte buekanter mulighed for hårde sving. I sidste ende er dette board perfekt til dem, der kan lide at lege på deres snowboard.

Nogle funktioner på dette board inkluderer:

 • Minimalt løftede kanter
 • Sideways Rocker
 • Dual Arc Edges
 • Blød spids og hale

Thirty-Two STW Double Boa / ikke et Marhar produkt

Dette er en ny udgave af STW, nu med et dobbelt BOA-lukningssystem. Du kan nu låse din forfod fast, mens du bevarer den øvre stabilitet. Med den samme store komfort og lette flex er den helt nye STW Double Boa perfekt til dem, der ønsker mere kontrol.

Her er nogle funktioner ved dette produkt:

 • STI Evolution Foam™ ydersål
 • 3D støbt tunge
 • Indvendigt snøresystem
 • Hælholdersystem

Marhar Snowboards kan købes hos

Marhar Snowboards findes udelukkende i USA og Canada samt på diverse webshops. Se “alle” skibutikker, her.

Marhar Snowboards

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort