McKinley logo

Hvem er Mckinley?

McKinley er et af Intersports egne brands, som fokuserer på outdoor produkter. De har eksisteret i mere end 30 år. Deres produkter rangerer inden for cykling, skisport, løb, campister, hikers og alt inden for den outdoor passion folk må have.

McKinley er et budget brand, hvor alle kan være med uden at gå ned på performance og elementer i tøjet. Du kan dog døje med at finde noget fedt design eller fede funktionaliteter da prisen på produkterne er lav, så kan man heller ikke finde produkter fra McKinley med alt hvad du får ved fx købe peak som koster 4-7x så meget for et produkt.

McKinley kan købe rundt i alle Intersports butikker rundt i hele verden.

Produkter fra Mckinley

Vinterjakker, vinterstøvler, midlayer, huer og skihandsker, flyverdragte, halsedisser, skibukser, skiundertøj, skijakker, skirygsække, skijakker samt skisokker.

Mckinley kan købes hos

Når du skal ud og købe McKinley skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Skioutlet logo
McKinley logo
FAQ – Spørgsmål om McKinley skitøj

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er McKinley skitøj godt nok?

Vi alle har set McKinley skitøj i Intersport, og det er langt billigere mærker som Salomon eller Peak Performance. Det skal også siges du får ikke samme kvalitet, funktionalitet og performance. Men til prisen og første gang på ski er McKinley super fint.

Hvad er McKinley kendt for?

Det er deres priser hvor alle kan være med, derudover er det deres simple stil som passer til alle. For skiløbere som gerne vil have noget med farver og høj kvalitet, vil gå efter andre mærker. McKinley er et super mærke for dig som blot skal have noget skitøj til din første skiferie.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort