MDX One

Historien – MDXOne

MDX-One er verdens eneste snowboardspecifikke sele, hvilket gør det nemt og sikkert for børn helt ned til 6 år at lære at snowboarde. Den blev skabt ud fra en passion for snowboarding og et ønske om at holde familien sammen på pisterne. Selen lader selv de mindste børn gå og snowboarde i fuld sikkerhed, uden at det er nødvendigt at efterlade dem. MDX-One distribueres i Europa, Kina, Sydkorea, Canada og USA.

De er støttet af Canadian Association of Snowboard Instructors (CASI) og Canada Snowboard. Deres mission er at styrke snowboarding globalt og gøre det tilgængeligt for alle i familien, især de mindste som ser op til store bror/søster eller andre på pisterne.

Om MDXOne

MDX-One er udtænkt af en snowboarder og en far. Efter i årevis at have taget sin lille søn ud på pisterne og set ham kæmpe for at følge med, besluttede han, at der måtte være en bedre måde. Han satte sig for at skabe et produkt, der ville gøre det muligt for selv de mindste børn at gå og snowboarde sikkert. Resultatet blev MDX-One selen.

Selen fungerer ved at fastgøres til barnets snowboardbindinger og derefter rundt om deres talje og ben, ligesom en rygsæk. Dette giver dem mulighed for at gå og endda løbe uden frygt for at falde eller komme til skade. Det fjerner også behovet for, at forældre konstant holder fast i dem eller skal stå på ski bag dem ned ad bakken.

MDX-One har hurtigt vundet popularitet blandt skiskoler, instruktører og forældre verden over. Det er endda blevet omtalt i internationale medier som The Huffington Post, Today’s Parent og Red Bull TV. Takket være MDX-One kan familier nu nyde pisterne sammen uden at skulle efterlade de mindste.

Produkter fra MDXOne

Sammen med den MDX-One snowboard-specifikke sele, sælger de også en skispecifik sele. Selen er let justerbar, så den kan rumme forskellige størrelser af skiløbere, og den har samme fastgørelsessystem.

Snowboard-sele

MDX-One-selen er designet specifikt med snowboarding i tankerne, men den kan også bruges til skiløb. Det er den perfekte løsning for forældre, der ønsker at sikre deres barns sikkerhed, mens de nyder en dag på pisterne. Selen inkluderer en lille rygsæk, der er perfekt til at opbevare snacks, vand og andre væsentlige ting, samt en udtrækkelig snor, der kan strække sig op til 16 fod. Sædeselen er justerbar og aftagelig, hvilket giver ekstra støtte til din lille.

Funktioner inkluderer:

  • Justerbare stropper for talje og bryst
  • Aftagelig sædesele for ekstra støtte
  • Elastiske lommer til ekstra stropper
  • Udtrækkelig snor
sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

MDXOne kan købes hos

MDX-One er ikke super kendt i andre dele end USA/Canada, hvor deres produkter ligger i mere end 150 forhandlere. Se “alle” skibutikker, her.

MDX One

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort