Menabo

Hvem er Menabo?

F.lli Menabò er et brand som går tilbage til 1972, det er et italiensk forehavende som laver accessoires og holdere til bilen. De laver alt inden for holdere til ski, cykler, supboards og mere dertil. Deres produkter er nytænkende og innovative. De er kendte for deres særdeles høje kvalitet og sikkerhed. Menabo’s produkter bliver alle lavet i Italien.

Deres magnetiske skiholder til bilen, koster omkring 750, den kan holde 2 par ski. Det gode ved den magnetiske er at den ikke kommer til at lave pletter eller anden former for slid på din lak på bilen, derudover er Himalaya modellen kompatibel med alle biler.

Produkter fra Menabo

I stedet for tagboksen laver de en af de bedste holdere til ski, til toppen af bilen. Tagbokse, cykelholdere og holdere til surf og supboards.

Menabo kan købes hos

Tagholder fra Menabo kan købes hos butikkerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Menabo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort