Messyweekend

Hvem er MessyWeekend?

MessyWeekend er et dansk brillebrand, som laver solbriller og skigoogles. De startede ud med at lave en kickstarter kampagne med solbriller hvor 1000 backers støttede op om projektet. Senere lavede de en kickstarter kampagne med skibriller som solgte for hele 3 millioner og 4634 backers støttede op, omkring de danske iværksættere.

Morten Hieck som er serie iværksætter startede sammen med Marc Østerskov MessyWeekend.

For hvert solgte produkt sørger de for at gøre verdenshavene 2 kg lettere for plastik. De er også partner med Danmarks Skiforbund og sporsorer for alpin og freetyle landsholdet under vinter OL i 2022.

Produkter fra MessyWeekend

Skibriller og Solbriller

MessyWeekend kan købes hos

Når du skal ud og købe ski goggles fra MessyWeekend til skiferien, de skal købes online hos MessyWeekend. Se “alle” skibutikker, her.
Messyweekend logo
FAQ – Spørgsmål om MessyWeekend

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er MessyWeekend et dansk brand?

Det er korrekt, det er et dansk solbrille og skibrille brand.

Har MessyWeekend kørt en kickstarter?

Ja, de havde en kickstarter kampagne hvor de fik 4634 backers, som gav dem lidt over 3 millioner til at lave deres første skibriller. De har faktisk kørt 2, hvor anden gang var der 1742 backers, hvor de så fik 1,6 millioner til at lave INUIT modellen.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra MessyWeekend