Vælg en side
Mico logo

Hvem er Mico?

Mico er et større Italiensk brand, som holder til i Brescia i Italien. De har en bred vifte af sportsgrene de laver sportstøj til. Her snakker vi baselayers og skiundertøj som bruges til at udendørs når der et koldt om det er fodbold, hiking, skisport, cykling eller løb. Så kan du finde noget til en skarp pris ved mærket Mico. Deres produkter er til damer, mænd, og børn.

Mico har en masse testere rundt i hele verden og sponsorer samt er partnere i mange større organisationer inden for vintersporten. Deres produkter bliver i 5 kontinenter.

Produkter fra Mico

Skiundertøj, Skihandsker, Midlayer i fleece, Skisokker, Baselayers, Skiunderbukser samt produkter til løb, cykling, hiking.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Mico kan købes hos

Når du skal ud og købe Mico skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Mico logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort