Mico logo

Hvem er Mico?

Mico er et større Italiensk brand, som holder til i Brescia i Italien. De har en bred vifte af sportsgrene de laver sportstøj til. Her snakker vi baselayers og skiundertøj som bruges til at udendørs når der et koldt om det er fodbold, hiking, skisport, cykling eller løb. Så kan du finde noget til en skarp pris ved mærket Mico. Deres produkter er til damer, mænd, og børn.

Mico har en masse testere rundt i hele verden og sponsorer samt er partnere i mange større organisationer inden for vintersporten. Deres produkter bliver i 5 kontinenter.

Produkter fra Mico

Skiundertøj, Skihandsker, Midlayer i fleece, Skisokker, Baselayers, Skiunderbukser samt produkter til løb, cykling, hiking.

Mico kan købes hos

Når du skal ud og købe Mico skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Mico logo
FAQ – Spørgsmål om MICO

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er MICO kendt for?

Italiensk kvalitet siden 1970, de laver særligt sokker, underwear/skiundertøj til outdoor aktiviteter som ski, hiking, løb, cykling og mere.

Er MICO skiundertøj varmt?

Deres skiundertøj er super godt, men det er ikke til dig som fryser meget – deres skitøj er lavet til alpevejret og ikke den kulde som du kan opleve i Norge eller Sverige. Der skal du gå efter 210g merinould.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort